Duo klar for TUIL: - De er den type spillere vi ønsker sterkest

TUIL har sikret seg to spillere med eliteseriebakgrunn for neste sesong.

KLARE: Vegard Lysvoll (til venstre) og Lars-Gunnar Johnsen (til høyre) er klar for nye år i TUIL. Her sammen med TUILs daglige leder Roger Ness.  Foto: MMS Lars Eidissen

fotball

Det dreier seg om klubbens mangeårige storscorer Vegard Lysvoll (26) og Lars-Gunnar Johnsen (24), som har signert henholdsvis ett— og toårsavtale med TUIL.

-Det er to utrolige flotte typer. De er i en veldig fin fotballalder. Og begge to har vært oppe og kjent på det øverste nivået i Norge. Det er viktig for oss å ha slike spillere som setter standarden, sier TUIL-leder Roger Ness.

Han bekrefter at duoen sklir rett inn i «lønnsadelen» til 2.-divisjonsklubben.

— Vi har holdt oss innenfor rammene vi jobber innenfor. Men de er den type spillere vi ønsker sterkest, sier Ness.

Lykkelig hjemkomst

Lars-Gunnar Johnsen er glad for å være tilbake i TUIL-drakt etter tre sesonger i TIL.

— Jeg kjenner TUIL godt og TUIL kjenner meg. Det er en klubb som har kommet langt og som har tradisjoner. Og som ønsker å ta ytterligere steg og utvikle seg videre. Jeg er helt sikker på at jegkan utvikle meg selv som spiller her, og bidra til at TUIL som klubb blir bedre.

24-åringen kom sterkt tilbake etter skade i fjor.

— Jeg er frisk og rask. Forrige sesong er et avsluttet kapittel og nå ser man bare fremover med en frisk og rask kropp.

Snart babylykke

Både Vegard Lysvoll og Lars-Gunnar Johnsen har flere fellestrekk enn at de ble klar for TUIL i dag. Snart blir begge fedre.

Lysvoll, som denne uken fullførte sin bachelorgrad i økonomi, sier at en signering som Johnsen gjør det mye lettere for han å gå på en ny sesong i 2.-divisjon.

— Det er klart det gjør. Man vet man får fra han. En veldig god spiller og en positiv tilvekst i TUIL. Det er mye enklere å signere et nytt år når slike spillere er på plass, sier Vegard Lysvoll.

Opprykkshåp

Begge spillerne tror TUIL kan knive helt i toppen i det som anses som en tøff andredivisjonsavdeling, med Follo ny fra fjorårets 1.-divisjon, og andre hardtsatsende lag i nord som Alta og Finnsnes.

— Jeg tror jeg har ganske bra statistikk med TUIL når det gjelder 2.-divisjon og opprykk, smiler Johnsen.

— Det er mange gode lag, Follo kom ned og vil naturlig nok være der oppe. Alta, Finnsnes er selvutnevnt topplag. Det er mange som har lyst til å væreder oppe. Men det gjelder for TUIL også. Jeg er helt sikker på at når seriestarten kommer, så vil vi være blant favorittene, sier Johnsen.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball