Disse spiller de adressasendte Skandia Cup-finalene

Lørdag har Adresseavisen maratonsending fra fotballfesten på Ladesletta.

STOR IDRETT: Adresseavisen sender Skandia Cup-finalene direkte lørdag. Dette bildet er fra fjorårets turnering.  Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth

fotball

Da avsluttes nemlig Skandia Cup med brask og bram på Adressa-banen, og det blir spilt hele sju finalekamper etter en uke med fotballglede, lekne scoringer og solide taklinger.

I år skal Adresseavisen sende lørdagens sju finalekamper direkte. Maratonsendingen starter allerede klokken 09.00 med finalen i G13-klassen. Siste kamp, finalen i J19-klassen, starter klokken 17.30.

Slik spilles finalene:

09.00: G13: Utleira - Melhus

10.15: G14: Trygg/Lade 2 - Kattem

11.30: J15: Charlottenlund-Flatås

13.00: G16: Ranheim - Junkeren

14.30: J17: Tiller - Grand Bodø

16.00: G19: Strindheim - Ranheim

17.30: J19: Utleira-Strindheim

– Dette er en god anledning for oss til å få viet barneidretten oppmerksomhet. Skandia Cup er et flott arrangement som svært mange barn ser frem til hvert år. For oss er det viktig å vise frem idrettsglede og det store engasjementet utøvere, trenere, familie og ikke minst arrangør legger til grunn for å gjøre Skandia Cup til sommerens største høydepunkt for mange, sier sportsleder i Adresseavisen, Stein Slettebak Wangen.

Adressa-journalist Ole K. Sagbakken skal kommentere kampene, og i år som i fjor er Ranheims Kristoffer Løkberg ekspertkommentator.

Dermed blir det eliteseriestandard – i hvert fall bak ekspertmikrofonen – i lørdagens sending.

- Jeg gleder meg veldig og tror det blir kjempeartig. Selv har jeg spilt Skandia cup, men aldri opplevd å være i en finale. Det tror jeg blir utrolig artig for spillerne, sier Sagbakken, som tidligere har kommentert Rosenborg-kamper på både tv og radio.

JUBELGUTT: Kristoffer Løkberg har hatt mye å juble for denne sesongen. Lørdag skal han lose Adresseavisens seere gjennom en solid porsjon idrettsglede på Ladesletta.  Foto: BILDBYRÅN

Han er strålende fornøyd med å få med seg en makker med stor suksess om dagen.

- Vi får med oss en eminent ekspert i Løkberg. Han har veldig stor kunnskap om det som foregår bak Ranheim, Rosenborg og trøndersk fotball. I tillegg er han morsom og kjapp i replikken, og jeg forventer at Løkberg leverer meget solid.