Dick Advocaat fortsetter i Sunderland

Nederlenderen Dick Advocaat reddet Sunderland fra nedrykk i vårmånedene. Nå er det klart at han fortsetter i klubben også neste år.

LETTET: Sunderland-manager Dick Advocaat jubler for poeng i en kamp mot Arsenal. Nå fortsetter han i Sunderland.   Foto: Reuters / Eddie Keogh Livepic/NTB scanpix

fotball

Nederlenderen Dick Advocaat reddet Sunderland fra nedrykk i vårmånedene. Nå er det klart at han fortsetter i klubben også neste år.

Han sa i utgangspunktet at han ikke var interessert i noen ny jobb i klubben etter at han tok over ansvaret fra Gus Poyet i mars, men etter flere samtaler med klubbledelsen har han nå endret standpunkt.

— Etter flere samtaler med styreformann Ellis Short og sportsdirektør Lee Congerton er jeg blitt overbevist om at jeg er rett mann for klubben. Derfor har jeg gått med på å underskrive for ytterligere et år som manager for klubben, sier Advocaat i en uttalelse.

— Jeg hadde det storartet som en del av Sunderland-teamet i vårmånedene. Derfor snakket jeg med familien min om å fortsette, legger Dick Advocaat til.

Styreformann Short sier at dette er svært godt nytt for den engelske klubben.

— Både supporterne og alle andre i klubben tok ham til seg. Derfor er vi svært glade for at han valgte å bli litt lenger enn først bestemt, sier Short.

Det som er klart er at Dick Advocaat kommer til å bli i Sunderland det kommende året. Det har han skrevet under på. (©NTB)