Denne uttalelsen fra Harry Kane får Spurs-tilhengerne til å juble

De store europeiske klubbene blir koblet til Tottenhams Harry Kane.

Harry Kane i kampen mot Arsenal sist helg. Han er en av Europas heteste spisser til tross for at lørdag gikk målløs av banen. Nå sier han at han vil bli i Tottenham resten av karrièren.   Foto: PAUL CHILDS, Reuters/NTB scanpix

fotball

I et intervju med den største tyske avisen, tabloiden Bild, i forkant av Tottenhams møte med Borussia Dortmund i Champions League tirsdag kommer han med en rekke uttalelser som får Tottenham-tilhengerne til å smile fra øre til øre.

– Mitt mål er å spille for Tottenham resten av karrièren. Vi har et fantastisk lag, en god manager, et profesjonelt treningssenter og vi får en ny stadion. Så lenge klubben beveger seg i den riktige retningen, vil jeg bli. Alt kan skje i fotball, men jeg har denne langtidskontrakten med Tottenham av en grunn: Vi skal bli en av de beste klubbene i Europa, sier Harry Kane i intervjuet med Bild am Sonntag.

Ryktebørsen går

Dermed feier han til side alle spekulasjoner om en snarlig overgang til Real Madrid og alle de andre europeiske storklubbene som er blitt koblet til hans navn. Etter at han har vært Premier Leagues toppscorer i to sesonger på rad og bøttet inn mål i hele september har ikke rykteflommen avtatt.

Han blir av journalisten i Bild bedt om å utdype hva han mener med å si at så lenge klubben «beveger seg i riktig retning».

– Med det mener jeg at vi kommer til å sette oss ambisiøse mål. Vi vil vinne titler. Min største drøm er å vinne Premier League med Tottenham.

Mannen som Tottenham-tilhengerne har trykket til sitt bryst og blir hyllet med sangstrofene «He is one of our own» blir ikke mindre populær i de kretser etter slike uttalelser.

Men titteldrømmene for denne sesongen fikk seg en aldri så liten smell for Tottenham sist helg. Laget tapte mot erkefienden Arsenal og Harry Kane gikk målløs av banen.