Demidov: - Det er ikke stolthet igjen i oss

Vadim Demidov har mistet all stolthet.
fotball

Vadim Demidov var stjerne på Trøndelags beste lag og er ikke engang i stand til å huske om han noengang har spilt mot Levanger før. Nå er han midtbanemann på et lag på nedre halvdel i 1. divisjon. — Hvordan opplevde du dette?

— Forferdelig. Det går på stoltheten løs og jeg tror ikke det er stolthet igjen i noen av oss, sier han og borer øynene i intervjueren.

- Flaut?

— Det er flaut, enkelt og greit. Alt går imot oss. Når mannen som scorer 4-0 med hånden sier i fra om at han handset, og dommeren godkjenner... Vel, det er greit at vi er i denne ligaen her, altså, men...

— Tøft mentalt

Demidov mener spillere som spiller på Brann har å bearbeide traumene de har blitt påført i 1. divisjon. Han maner til et kollektivt løft.

— Det er tøft mentalt, altså. Men det er dette vi skal tåle når vi spiller på Brann. Vi må tåle dette og vi må tåle all rosen etter en seier. Jeg har sjansen til å være med å snu dette helvetet. Vi må være sterke nok til det, det må vi bare.

Mens spillerne leverte årsverste, kanskje livstidsverste, presterte den fremmøtte kolonien av fans meget godt. De sang, riktignok mer og mer ironisk, gjennom hele kampen.

— Fansen er så mye bedre enn oss, det de gjorde under denne kampen er stor idrett.

- Treneren sier at om klubben har bruk for ham, så er han her. Hva tenker du om trenerspørsmålet?

— Rikard er vår trener, den situasjone uttaler jeg meg ikke om. Selvfølgelig har vi tillit til Rikard, men på en eller annen måte vil det seg ikke for oss spillere.

Vadim Demivod var langt nede etter ydmykelsen mot Levanger.  Foto: Digitalsport