Citys midtbanestjerne synes ikke synd på Liverpool: – Vi var bedre enn dem

Manchester Citys Kevin De Bruyne forstår at Liverpool-spillerne er skuffet over at ligagullet glapp, men han har ingen sympati med dem.

Kevin De Bruyne og Manchester City vant Premier League denne sesongen, ett poeng foran Liverpool.   Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix

fotball

Manchester City og Liverpool lå side om side i tet nærmest fra start til slutt denne sesongen. Avgjørelsen falt ikke før i siste runde, og til slutt vant City med 98 poeng – ett poeng foran Liverpool.

Citys midtbanejuvel sier han ikke synes synd på Liverpool-spillerne.

– De gjorde en bemerkelsesverdig innsats, men vi var bedre enn dem til slutt. Jeg synes ikke synd på dem, fordi jeg ikke tror de hadde syntes synd på oss, sier De Bruyne.

Belgieren sier ingen syntes synd på City da de røk ut av mesterligaens kvartfinale mot Tottenham. At Liverpool-spillerne er skuffet har han derimot forståelse for.

– Jeg vet hvordan de har det, og forstår at de er skuffet. Men vi er fortsatt konkurrenter, vi ønsker å vinne så mye som mulig, sier 27-åringen.

De Bruyne hadde ikke like stor innflytelse da City tok sitt andre strake seriegull. Det ble kun elleve kamper fra start, samt åtte som innbytter, på grunn av skader (kne og hamstring). Nå er han skadefri og kan ta del i lørdagens FA-cupfinale mot Watford.

Fra før har City vunnet både ligaen og ligacupen, og kan dermed gjøre rent bord i England ved å også vinne FA cupen.

(©NTB)