Branns lege bekrefter: Pedersens korsbånd røk

Brannspiss Marcus Pedersen kan være ute i tre måneder.
fotball

VIDEO: SE TAKLINGEN SOM SKADET PEDERSEN ØVERST I SAKEN.

Brann har fått bekreftet at Marcus Pedersen har fått en avrivning i bakre korsbånd. Svaret på MR-undersøkelsen av spilleren, kom Brann i hende onsdag.

Det kan gå tre måneder før spissen igjen kan spille kamp.

Pedersen har fått en spesialtilpasset skinne i dag og skal slik det ser ut i dag ikke opereres. Et avrevet bakre korsbånd, regnes som mindre alvorlig enn en skade i fremre korsbånd. Det siste ville krevd operasjon og en opptreningsperiode på ni-tolv måneder.

Nå skal han trene alternativt fremover, så følger vi utviklingen tett. En slik skade kan gro fint, og da er ikke operasjon nødvendig, sier Brann-lege Knut Fjeldsgaard til klubbens nettsider.

Som vist i videoen over, var det i sist fredags treningskamp mot FK Fyllingsdalen Pedersen pådro seg skaden. Det skjedde i et altfor sent taklingsforsøk fra Pedersen, der leggen hans ble slått bakover med en korsbåndskade som resultat. Spilleren kom til Brann på sensommeren, med en intensjon om å forlate klubben dersom det ble nedrykk.

Pedersen har onsdag ikke besvart BTs henvendelse, men uttaler seg om skaden til BA:

— Dette var en tøff beskjed å få nå. Sesongen i fjor ble ikke slik jeg ønsket, og nå hadde jeg veldig lyst til å revansjere den. Så får jeg denne beskjeden. Det er ikke slik jeg forestilte meg at det skulle bli, sier Pedersen til avisen.

Han har tidligere i sesongoppkjøringen vært i søkelyset fordi han og lagkompis Kristoffer Barmen ble straffet av Brann etter en bytur, og utestengt fra A-lagets fellestreninger.

BT kommer med mer.