Brann-kapteinens klare tale etter tapet: - Jeg trodde vi var ferdig med dette

Derfor synes Vadim Demidov det Brann viste var trist.

- TRIST: Brann-kaptein Vadim Demidov var svært skuffet over lagets prestasjon i 0-1-tapet i Tromsø søndag. Til høyre hjemmelagets Magnus Andersen.  Foto: Digitalsport

fotball

Tromsø (BT): Branns kaptein, Vadim Demidov, er ikke en som nøler med å gi beskjed hvis han er misfornøyd med noe. Heller ikke etter 0-1-tapet i Tromsø, der han mente det skortet på innsatsen hos laget i svarte bortedrakter.

— Hvis bare noen mann svekker seg noen få prosent, er vi ikke bedre enn dette. Det er litt trist. Jeg trodde vi var ferdig med dette her, sier Demidov.

Han beskriver det som "j ... skuffende å tape for et lag Brann kunne slått".

— Vi var ikke på nett fra start, verken i første eller annen omgang. Jeg føler vi har et bedre lag enn dem, men ikke i denne kampen, sier Demidov.

Han pekte selv på Tromsøs form den siste tiden. De kom fra tre strake nederlag og en kjempestygg 0-6-smell mot Aalesund i forrige kamp.

Advarer

Allerede i pausen smelte Demidov til, da han i et TV 2-intervju kalte oppgjøret for en mannfolkkamp Brann var i ferd med å tape.

— Jeg følte at vi ikke jobbet godt nok mot hverandre, at vi ikke var tro mot det vi hadde lagt opp til. Vi har pleid å kjempe marginene over på vår side, men ikke denne gangen. Vi våknet for sent. Først i de siste 10 minuttene klarte vi å få trykk mot dem, og det var naturlig, for de var slitne, sier Demidov.

Han advarer dem – innad og utad – som tror Brann kan vinne kamper uten å slåss for det.

— Det blir mange kamper som dette. Akkurat som i fjor er vi nødt til å stå på og ta fighten. Gjør vi det kan vi være like gode som mange lag, mener Demidov.

Treneren hans, Lars Arne Nilsen, var mutt og knapp i pressesonen etter tapet.

— Vi kunne fått poeng, men var ikke der vi håpet, oppsummerer Nilsen.