Berisha skaffet straffe da Salzburg vant

— Dette lover bra, sier Berisha etter seier i første av to kvalikoppgjør mot Partizani.

SKAFFET STRAFFE: Valon Berisha bidro til at Red Bull Salzburg vant i Champions League-kvaliken.   Foto: Digitalsport (arkivfoto)

fotball

FK PARTIZANI-RED BULL SALZBURG 0-1

Valon Berisha var svært delaktig da Red Bull Salzburg vant 1-0 over FK Partizani. Østerrikerne har dermed et godt utgangspunkt før returoppgjøret i mesterligakvalifiseringen.

– Vi vant og det føles bra. Nå har vi enda en kamp å spille. Det lover bra, men vi må gjøre jobben først, sier 23-åringen til NTB.

Det så ut til å bli vanskelig for Berisha og co. å få noe ut av oppgjøret i Albania, da Diadie Samassekou pådro seg to gule kort i løpet av fire minutter i den andre omgangen.

Forrige sesongs seriemester i Østerrike jobbet seg imidlertid inn i kampen igjen, og fikk betalt etter 69 minutter da laget fikk straffe etter at Berisha gikk ned innenfor 16-meteren. Jonathan Soriano satte det påfølgende straffesparket sikkert i mål.

Spanjolen gikk av banen fem minutter senere etter en duell med hjemmelagets Renaldo Kalari som førte til at sistnevnte fikk rødt kort. Spanjolen ble erstattet av tidligere Molde-spiller Fredrik Gulbrandsen.

Salzburg med to nordmenn på banen i sluttminuttene holdt unna, og har dermed ett mål å gå på før returoppgjøret i Østerrike midt i neste uke. (©NTB)