Barcelona-treneren i oppsiktsvekkende TV-intervju: - Jeg vurderer å gi meg

Luis Enrique vet ikke om han vil fortsette som Barcelona-trener etter sesongen. Han innrømmer at jobben er svært krevende.

Luis Enriques (t.h) kontrakt med Barcelona løper ut etter sesongen. Det er ikke sikkert han fortsetter som trener for storklubben.  Foto: MANU FERNANDEZ / TT / NTB Scanpix

fotball

46-åringens kontrakt med den spanske storklubben løper ut til sommeren, men han stresser ikke med å forlenge. Han føler det er mye han må tenke gjennom før det er aktuelt å skrive under en ny avtale.

- Jeg er ikke i tvil om at jeg har det beste laget, jobber i den beste klubben og har de beste spillerne. Men det er også en jobb som krever veldig mye av deg, og det er en negativ faktor jeg må ta med i beregningen når jeg skal vurdere veien videre, sier Luis Enrique til Barca TV.

Han legger til at det enten er snakk om å fortsette i Barcelona eller å gi seg som trener. Det virker ikke aktuelt for spanjolen å ta over en annen klubb.

- Jeg har tid på meg. Klubben står bak meg i dette, forteller Luis Enrique.

Han ledet Barcelona til topps i Champions League, La Liga og den spanske cupen i debutsesongen i 2014/15. Katalanerne fulgte opp ved å forsvare seriemesterskapet og cuppokalen forrige sesong.

I øyeblikket ligger Barcelona på annenplass på tabellen, tre poeng bak erkerival Real Madrid. Sistnevnte har én kamp mindre spilt.

(©NTB)