Årets spiller i 1. divisjon tilbake til Molde og Solskjær

Gregersen hentes hjem til Molde.

ØNSKET AV SOLSKJÆR: Stian Rode Gregersen har fått beskjed om å komme tilbake til Molde til nyttår. Han ble kåret til årets spiller i 1. divisjon etter å ha storspilt under utlån til Kristiansund.   Foto: Erik Birkeland

fotball

Stian Rode Gregersen (20) har denne sesongen vært utleid fra MFK til Kristiansund BK. Nå kommer han tilbake til Molde, ifølge Tidens Krav (krever innlogging).

Årets spiller

– Jeg har snakket med Ole Gunnar (Solskjær). Han ønsker å ha meg på plass i Molde fra 1. januar, sier han til avisa.

Dagens avtale med MFK gjelder ut 2016, men allerede på nyåret skal han diskutere videre framtid med klubben, opplyser han. Dermed virker det som at Ole Gunnar Solskjær har planer for den unge midtstopperen.

Stian Rode Gregersen ble årets spiller i 1. divisjon på NTBs spillerbørs denne sesongen med et poengsnitt på 5,59 gjennom 22 kamper.

Skadeplaget

Et beinbrudd på innsiden av fotsålen førte til at han mistet avslutningen av sesongen for KBK, men etter å ha vært avhengig av krykker de siste to månedene, kan han nå bevege seg for egen hjelp, skriver Tidens Krav. Likevel må han vente litt med å spille fotball på grunn av «jumpers knee» i begge knærne.

I Molde vil han derfor få et spesialtilpasset treningsopplegg. Målet er å være kampklar i mars.

– Jeg har egentlig hatt vondt i knærne i hele år. Så dette må jeg bare bli kvitt. Men det er en nedtur at det vil ta så lang tid, sier Rode Gregersen.