Andersen ferdig i Sør-Korea

Jørn Andersen er ferdig som trener i den sørkoreanske klubben Incheon United. Han er løst fra kontrakten etter ni måneder.

Jørn Andersen er ferdig som trener i den sørkoreanske klubben Incheon United.  Foto: TORU HANAI / Reuters / NTB Scanpix

fotball

– Det er riktig at vi hadde et langt møte på mandag, der begge parter var enige om å avslutte kontrakten, sier Jørn Andersen til VG.

Andersen gikk fra jobben som landslagssjef i Nord-Korea til trener i den sørkoreanske klubben i juni i fjor. Han skrev under en kontrakt med Incheon United på ett og et halvt år.

– Jeg vil ikke si noe mer før den økonomiske delen av avtalen er i orden, sier Andersen til avisen.

56-åringen avviser at han føler at han har blitt sparket og sier at begge parter er blitt enige om å avslutte kontrakten umiddelbart.

Det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap skriver at assistenten Lom Joong-yong har midlertidig overtatt treneransvaret. De skriver at Andersen reddet klubben fra nedrykk i fjor. De to første kampene i årets sesong endte med seier og uavgjort, men deretter tapte Andersen og hans mannskap fem kamper på rad.

I en uttalelse sier Andersen at klubben ikke hadde en ideell start på sesongen, ifølge nyhetsbyrået.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball