Nattestad tilbake i Molde

Midtstopperen returnerer fra Aalesund.

Sonni Nattestad reiser tilbake til Molde.  Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

MOLDE: Den færøyske midtstopperen Sonni Nattestad ble utlånt til Aalesund og Lars Bohinen før sesongen, og har gjort en god figur for tangotrøyene i OBOS-ligaen. Nattestad har fått mye spilletid, og tegnet seg også på scoringslisten mot Sandnes Ulf for to runder siden.

Nå har Molde bestemt seg for å hente stopperen tilbake fra utlånet, som etter planen også skulle utløpe 1. juli. Ifølge NRK er det spilleren selv som ønsker seg tilbake til MFK. Sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland, sier at han fikk beskjed om dette fra Nattestads agent, og at klubben forholder seg til dette.

– Vil ikke ha for mange stoppere

Da Sonni Nattestad ble observert på Aker stadion i forrige uke, spurte Romsdals Budstikke Ole Gunnar Solskjær om hva planen videre for midtstoppen var.

Han var klar på at han var imponert over det han hadde levert, men at det fort kan bli for mange midtstoppere i stallen.

– VI har holdt tett kontakt hele veien, og han har vært innom her nesten ukentlig siden han dro på utlån. Det er fullt mulig at han kommer tilbake nå når utlånet utløper. Både Sonni og Leo Skiri Østigård har gjort sakene sine veldig bra på utlån. Men, vi har fire meget gode midtstoppere her for øyeblikket. Vi skal ikke havne i den situasjonen at vi har fem eller seks stykker. Helst skulle jeg bare hatt tre, med to som spiller fast, sa Ole Gunnar Solskjær i forrige uke.

Nattestad vil etter alle solemerker være klar til kampen mot Glenavon i Europaliga-kvaliken 11. juli.