- Bugge blir i Molde

Tor Ole Skullerud avviser at keeperen er aktuell for Start.

Espen Bugge Pettersen er Moldes eneste reservekeeper etter at Ethan Horvath pådro seg en kneskade og må opereres i menisken denne uka.   Foto: Erik Birkeland

fotball

MOLDE (Rbnett): Start har fått dispensasjon fra Norges Fotballforbund til å hente en målvakt på lån. Håkon Opdal ble skadet forrige uke og mister resten av sesongen. Dermed er Terje Reinertsen klubbens eneste alternativ mellom stengene.

Ifølge Fædrelandsvennen er Espen Bugge Pettersen blant Start-ledelsens kandidater, men MFK avviser kategorisk at 33-åringen er på vei ut dørene på Aker stadion.— Han blir i Molde, det er helt sikkert. Vi har to keepere nå og de skal vi ha resten av sesongen. Så det er overhodet ikke tema å låne ut Espen Bugge Pettersen, sier trener Tor Ole Skullerud.

MFK-keeperen selv slår fast at han ikke kjenner til den angivelige interessen fra Start. Pettersen er på vei tilbake etter langvarige skadeproblemer og er for øyeblikket Ørjan Nylands eneste utfordrer i Molde-målet. Amerikaneren Ethan Horvath (19) opererer menisken denne uka og blir borte fra all fotball i nærmere to måneder.