Hør The Voice-Adrian i Elnesvågen

The Voice-deltakerne fra 2013-utgaven opptrådte på scenen inne på Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen. Her sølvvinner Adrian Jørgensen, som ble etterfulgt av gullvinner Knut Marius Djupvik.

fredag 30.09 2016
16:52
lørdag 24.09 2016
23:24

Slo seg løs - med 18 trommesett!

Nær 30 fra Rauma kulturskole, med Truls Hustad som vokalist, framførte Bowies Rebel Rebel på Rådhusplassen. Kulturskolelærer Filip Eidsvåg sier stuntet var for å vise seg fram og fortelle at de har ledige plasser. - Mange syr sofaputer under armene på barna. Her lærer de å spille i kaldt høstvær. Slik er det å være musiker. VIDEO: Ragnhild Bakke

21:07

– Typisk Rosenborg-mål

Ole Gunnar Solskjær synes laget burde stoppet baklengsmålene til Rosenborg, som scoret to mål på sine to første sjanser i kampen. – Vi må nesten håpe at Rosenborg vinner cupfinalen nå, sier Solskjær om sjansene for Europa League-kvalifisering neste sesong.

20:56

– Molde-fansen er full av kjærlighet

Mushaga Bakenga synes det er synd at det har gått som det har gjort med Molde i årets sesong. Trønderen ble rørt av mottakelsen han fikk da han møtte gamleklubben.

fredag 23.09 2016
15:12

– Har vært et tøft år

Sander Svendsen innrømmer at han har jobbet mer mentalt etter å ha fått mindre spilletid i år. På trening lærer han av lillebror.

lørdag 17.09 2016
14:00

Jodlet bort regnet

Aukraordfører Bernhard Riksfjord lovte at det skulle bli oppholdsvær til 11.55, og traff godt med det. Jodleoppskrifta var den samme som han tok for et par år siden på samme arrangement.

fredag 16.09 2016
14:20

Hestad ønsker mer spilletid

Eirik Hestad (21) står uten eliteseriefotball den siste måneden. Se videointervju med MFK-profilen her.

07:39

– Ekstra fokus på ruskjøring

Alle etatene var samlet om storkontrollen på Horgheim torsdag.

torsdag 15.09 2016
20:45

– Veldig kjekt å sjå så mange kjente

Synes vi gjorde en god kamp og fortsatte å prøve på de riktige tingene også etter den gode starten. For Sunndalsjenta Andrine Hegerberg var det ekstra kjekt på Aker Stadion.

20:40

– Tror folk hadde kommet igjen imorgen

Landslagssjef Roger Finjord er fornøyd med publikumsoppmøtet, og tror de som møtte opp ville gjort det igjen om det fikk sjansen. At det ble tosifret antall mål er en sjeldenhet i internasjonal fotball, og Finjord er fornøyd med at jentene holdt oppe trøkket hele kampen.

09:02

Møte med Ada Hegerberg

(Oppdatert) Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

onsdag 14.09 2016
22:38

Møte med Ada Hegerberg

Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

mandag 12.09 2016
11:16
søndag 11.09 2016
22:41

– Veldig godt forsvarsspill

Fire kamper uten innslupne spillemål betrygger Solskjær, men viruset som har preget Molde-troppen de siste dagene førte til at spillere ikke hadde nok energi i søndagens kamp.

22:39

– Jeg har ikke mistet alt

Joshua Gatt sa etter comebacket at det føltes godt å få spille igjen, og å få en varm mottakelse fra hjemmepublikumet. – Det harde arbeidet har gitt uttelling nå, og jeg gjorde mitt beste. Jeg hadde lyst å gi Solskjær en stor klem når han ga meg beskjed om at jeg skulle gjøre meg klar.

fredag 09.09 2016
15:00

Nå er Stian førstevalget

Stian Rode Gregersen (21) skal fylle skoene til Vegard Forren, og starter trolig sin første eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Da blir det bom stopp for kompisen fra KBK forrige sesong.

onsdag 07.09 2016
18:43
17:29

Kronprins Haakon med gode ord om Råkhaugen

Skrøt av diktene til brukerne og aktivitetsopplegget ved Råkhaugen dagsenter da han besøkte dem.

09:39

Se bokpottene på Plassen

Hvorfor bruker bjørnsonsjefen bøker som blomsterpotter?

Siste fra forsiden

Suksess tross striregn

Matfestivalen i Elnesvågen ble lørdag arrangert for sjuende gang. Se bildene her!

Matlyst i regnværet

Fullt hus på Matfestivalen i Elnesvågen lørdag.

Reiste til Tromsø rett fra fødestua

Moström inn i Molde-troppen som nybakt pappa.

Måtte rykke ut til trafikktrøbbel

To biler fikk ufrivillig stopp i Molde.

Siste fra NTB
lørdag 01.10 2016
16:53

«Gullrekken» fortsetter for LSK Kvinner

Lillestrøm (NTB): LSK Kvinner sikret seg sin ellevte strake seier i serien da Arna-Bjørnar ble knust med hele 8-2. Seriegullet kommer stadig nærmere for den regjerende mesteren.

16:52

Varmerekorder mange steder

Oslo (NTB): En rekke steder i Sør-Norge har fått nye rekorder for temperatur i september, viser meteorologenes foreløpige gjennomgang. For eksempel har Færder fyr hatt en middeltemperatur på 16,3 grader.

16:27

Sverige og Frankrike fordømmer sykehusbombing i Aleppo

Stockholm (NTB-DPA): Frankrike og Sverige fordømmer bombingen av sykehus i Syria. Det største feltsykehuset i den opprørskontrollerte delen av Aleppo ble på ny angrepet lørdag.

16:11

Firmino sentral i snuoperasjon

Swansea (NTB): Jürgen Klopp og hans Liverpool imponerte ingen før pause i Swansea, men vendte 0-1 til 2-1 etter hvilen lørdag.

16:00

Afghanske regjeringssoldater drept av eget flyvåpen

Kabul (NTB-DPA): Seks regjeringssoldater er drept og tre er såret i et afghansk luftangrep mens de var i kamp mot Taliban sørvest i Afghanistan, opplyser forsvarsdepartementet.

14:56

Sandra Borch vil på Stortinget

Tromsø (NTB): Sandra Borch (28) har fått førsteplassen på lista til Troms Sp før stortingsvalget neste år.

14:41

Minst tre drept i selvmordsangrep i Mogadishu

Mogadishu (NTB): Minst tre mennesker ble drept da en selvmordsbomber kjørte en bil med sprengstoff rett inn i en restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu.

14:31

Mann dømt for nettovergrep mot titalls barn

Arendal (NTB): En 28 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot en lang rekke barn på nettet. Noen av barna var så unge som ti år gamle.

14:12

Kakekasting mot Solveig Horne opp for retten igjen

Oslo (NTB): Den britiske kvinnen som er dømt for å ha presset en kakebunn med barberskum mot hodet til barne- og likestillingsminister Solveig Horne, møter i Borgarting lagmannsrett tirsdag.

13:54

Bjørndalen og Domratsjeva ble foreldre

Oslo (NTB): Skiskytterpar Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva ble lørdag foreldre til en jente.