Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Slo seg løs - med 18 trommesett!

Nær 30 fra Rauma kulturskole, med Truls Hustad som vokalist, framførte Bowies Rebel Rebel på Rådhusplassen. Kulturskolelærer Filip Eidsvåg sier stuntet var for å vise seg fram og fortelle at de har ledige plasser. - Mange syr sofaputer under armene på barna. Her lærer de å spille i kaldt høstvær. Slik er det å være musiker. VIDEO: Ragnhild Bakke

lørdag 24.09 2016
21:07

– Typisk Rosenborg-mål

Ole Gunnar Solskjær synes laget burde stoppet baklengsmålene til Rosenborg, som scoret to mål på sine to første sjanser i kampen. – Vi må nesten håpe at Rosenborg vinner cupfinalen nå, sier Solskjær om sjansene for Europa League-kvalifisering neste sesong.

20:56

– Molde-fansen er full av kjærlighet

Mushaga Bakenga synes det er synd at det har gått som det har gjort med Molde i årets sesong. Trønderen ble rørt av mottakelsen han fikk da han møtte gamleklubben.

fredag 23.09 2016
15:12

– Har vært et tøft år

Sander Svendsen innrømmer at han har jobbet mer mentalt etter å ha fått mindre spilletid i år. På trening lærer han av lillebror.

lørdag 17.09 2016
14:00

Jodlet bort regnet

Aukraordfører Bernhard Riksfjord lovte at det skulle bli oppholdsvær til 11.55, og traff godt med det. Jodleoppskrifta var den samme som han tok for et par år siden på samme arrangement.

fredag 16.09 2016
14:20

Hestad ønsker mer spilletid

Eirik Hestad (21) står uten eliteseriefotball den siste måneden. Se videointervju med MFK-profilen her.

07:39

– Ekstra fokus på ruskjøring

Alle etatene var samlet om storkontrollen på Horgheim torsdag.

torsdag 15.09 2016
20:45

– Veldig kjekt å sjå så mange kjente

Synes vi gjorde en god kamp og fortsatte å prøve på de riktige tingene også etter den gode starten. For Sunndalsjenta Andrine Hegerberg var det ekstra kjekt på Aker Stadion.

20:40

– Tror folk hadde kommet igjen imorgen

Landslagssjef Roger Finjord er fornøyd med publikumsoppmøtet, og tror de som møtte opp ville gjort det igjen om det fikk sjansen. At det ble tosifret antall mål er en sjeldenhet i internasjonal fotball, og Finjord er fornøyd med at jentene holdt oppe trøkket hele kampen.

09:02

Møte med Ada Hegerberg

(Oppdatert) Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

onsdag 14.09 2016
22:38

Møte med Ada Hegerberg

Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

mandag 12.09 2016
11:16
søndag 11.09 2016
22:41

– Veldig godt forsvarsspill

Fire kamper uten innslupne spillemål betrygger Solskjær, men viruset som har preget Molde-troppen de siste dagene førte til at spillere ikke hadde nok energi i søndagens kamp.

22:39

– Jeg har ikke mistet alt

Joshua Gatt sa etter comebacket at det føltes godt å få spille igjen, og å få en varm mottakelse fra hjemmepublikumet. – Det harde arbeidet har gitt uttelling nå, og jeg gjorde mitt beste. Jeg hadde lyst å gi Solskjær en stor klem når han ga meg beskjed om at jeg skulle gjøre meg klar.

fredag 09.09 2016
15:00

Nå er Stian førstevalget

Stian Rode Gregersen (21) skal fylle skoene til Vegard Forren, og starter trolig sin første eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Da blir det bom stopp for kompisen fra KBK forrige sesong.

onsdag 07.09 2016
18:43
17:29

Kronprins Haakon med gode ord om Råkhaugen

Skrøt av diktene til brukerne og aktivitetsopplegget ved Råkhaugen dagsenter da han besøkte dem.

09:39

Se bokpottene på Plassen

Hvorfor bruker bjørnsonsjefen bøker som blomsterpotter?

tirsdag 06.09 2016
18:32

– Vi må ha advokat fra øverste hylle

Høyre-veteran Dagfinn Ripnes forklarer skuffelsen i Tingretten med at man brukte kommunens egen advokat. Han venter at flere momenter vil eksamineres i Lagmannretten for å avdekke en råtten prosess. – Med en skarpskodd jurist har vi en fair sjans, sier han.

18:12

– Vi må spisse oss i lagmannsretten

Kristiansundsordføreren ikke helt fornøyd med måten saken ble kjørt i tingretten. Kjell Neergaard er klar for å gå løs på ankesaken sjøl om han stemte i mot.

Siste fra forsiden

Mer penger til Fræna ungdomsskole

Får inntil 475.000 kroner for å styrke tilbudet til 9. trinnet.

Henøen og Dyrnes får økt godtgjørelse fra 2017

Høyre og Frp ville ikke at godtgjørelsen til ordfører og varaordfører i Fræna skal økes. Det slaget tapte de. Fræna-politikerne har lenge vært blant de dårligst betalte, ble det understreket.

Råder flere til å vaksinere seg

Vaksinene til årets sesonginfluensa har ankommet.

– Astmasaken vil kaste skygge over hele VM

Comebacket til Bjørgen overskygges av den brennhete astmadebatten.

– Mistenksomheten er vanskelig å leve med

De fremste lederne på Olympiatoppen frykter en demonisering av langrenn etter astmasaken.

Siste fra NTB
tirsdag 27.09 2016
03:18

KrF og KrFU uenige om abort

Oslo (NTB): KrFs ungdomsparti vil avlyse moderpartiets kamp mot selvbestemt abort, men nestleder Olaug Bollestad i KrF avviser at det kan bli aktuelt.

03:08

Debatten er i gang

New York (NTB): Presidentkandidatene Hillary Clinton og Donald Trump inntar podiet på Holstra-universitetet til stor applaus og hilser på hverandre.

02:53

Mann pågrepet etter vold i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En 25 år gammel mann er pågrepet etter å ha utøvd vold mot en 29 år gammel mann i Porsgrunn natt til tirsdag. Ifølge et vitne sparket han mannen som lå nede.

02:44

Brende: – Et sterkt og historisk øyeblikk

Cartagena/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Utenriksminister Børge Brende (H) beskriver signeringen av fredsavtalen i Colombia som «sterk». Han var til stede da den historiske avtalen ble underskrevet.

02:44

– Politimester i Monika-saken får internasjonal toppjobb

Oslo (NTB): Tidligere politimester i Hordaland, Geir Gudmundsen, som gikk av etter Monika-saken, har fått toppstilling i den internasjonale politiorganisasjonen Interpol, ifølge Politiforum.

02:29

Jill Stein bortvist før debatt

New York (NTB): Jill Stein, som er De grønnes presidentkandidat i USA, ble vist bort fra området der Hillary Clinton og Donald Trump møtes mandag.

02:15

Høyre splittet om heroinassistert behandling

Oslo (NTB): Høyres landsmøte kan sikre politisk flertall for heroinassistert behandling for første gang, men motstanden innad i partiet er stor.

01:52

Bloomberg: – Disney vurderer bud på Twitter

San Francisco (NTB-AFP): Disney-konsernet vurderer å komme med et bud på Twitter, ifølge nyhetstjenesten Bloomberg.

01:30

FARC og regjeringen signerte fredsavtale

Cartagena (NTB-AP): Colombias regjering og FARC-geriljaen signerte mandag fredsavtalen som gjør slutt på over et halvt århundre med væpnet konflikt.

01:25

Stor usikkerhet om oljeprisen

Oslo (NTB): Usikkerheten rundt oljeprisen er meget stor, og den kan like godt falle ned på 30-tallet igjen som skyte i været. Oljeanalytikere mener en frys i produksjonen vil være positiv, men tviler på at det vil skje.