Slo seg løs - med 18 trommesett!

Nær 30 fra Rauma kulturskole, med Truls Hustad som vokalist, framførte Bowies Rebel Rebel på Rådhusplassen. Kulturskolelærer Filip Eidsvåg sier stuntet var for å vise seg fram og fortelle at de har ledige plasser. - Mange syr sofaputer under armene på barna. Her lærer de å spille i kaldt høstvær. Slik er det å være musiker. VIDEO: Ragnhild Bakke

lørdag 24.09 2016
21:07

– Typisk Rosenborg-mål

Ole Gunnar Solskjær synes laget burde stoppet baklengsmålene til Rosenborg, som scoret to mål på sine to første sjanser i kampen. – Vi må nesten håpe at Rosenborg vinner cupfinalen nå, sier Solskjær om sjansene for Europa League-kvalifisering neste sesong.

20:56

– Molde-fansen er full av kjærlighet

Mushaga Bakenga synes det er synd at det har gått som det har gjort med Molde i årets sesong. Trønderen ble rørt av mottakelsen han fikk da han møtte gamleklubben.

fredag 23.09 2016
15:12

– Har vært et tøft år

Sander Svendsen innrømmer at han har jobbet mer mentalt etter å ha fått mindre spilletid i år. På trening lærer han av lillebror.

lørdag 17.09 2016
14:00

Jodlet bort regnet

Aukraordfører Bernhard Riksfjord lovte at det skulle bli oppholdsvær til 11.55, og traff godt med det. Jodleoppskrifta var den samme som han tok for et par år siden på samme arrangement.

fredag 16.09 2016
14:20

Hestad ønsker mer spilletid

Eirik Hestad (21) står uten eliteseriefotball den siste måneden. Se videointervju med MFK-profilen her.

07:39

– Ekstra fokus på ruskjøring

Alle etatene var samlet om storkontrollen på Horgheim torsdag.

torsdag 15.09 2016
20:45

– Veldig kjekt å sjå så mange kjente

Synes vi gjorde en god kamp og fortsatte å prøve på de riktige tingene også etter den gode starten. For Sunndalsjenta Andrine Hegerberg var det ekstra kjekt på Aker Stadion.

20:40

– Tror folk hadde kommet igjen imorgen

Landslagssjef Roger Finjord er fornøyd med publikumsoppmøtet, og tror de som møtte opp ville gjort det igjen om det fikk sjansen. At det ble tosifret antall mål er en sjeldenhet i internasjonal fotball, og Finjord er fornøyd med at jentene holdt oppe trøkket hele kampen.

09:02

Møte med Ada Hegerberg

(Oppdatert) Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

onsdag 14.09 2016
22:38

Møte med Ada Hegerberg

Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

mandag 12.09 2016
11:16
søndag 11.09 2016
22:41

– Veldig godt forsvarsspill

Fire kamper uten innslupne spillemål betrygger Solskjær, men viruset som har preget Molde-troppen de siste dagene førte til at spillere ikke hadde nok energi i søndagens kamp.

22:39

– Jeg har ikke mistet alt

Joshua Gatt sa etter comebacket at det føltes godt å få spille igjen, og å få en varm mottakelse fra hjemmepublikumet. – Det harde arbeidet har gitt uttelling nå, og jeg gjorde mitt beste. Jeg hadde lyst å gi Solskjær en stor klem når han ga meg beskjed om at jeg skulle gjøre meg klar.

fredag 09.09 2016
15:00

Nå er Stian førstevalget

Stian Rode Gregersen (21) skal fylle skoene til Vegard Forren, og starter trolig sin første eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Da blir det bom stopp for kompisen fra KBK forrige sesong.

onsdag 07.09 2016
18:43
17:29

Kronprins Haakon med gode ord om Råkhaugen

Skrøt av diktene til brukerne og aktivitetsopplegget ved Råkhaugen dagsenter da han besøkte dem.

09:39

Se bokpottene på Plassen

Hvorfor bruker bjørnsonsjefen bøker som blomsterpotter?

tirsdag 06.09 2016
18:32

– Vi må ha advokat fra øverste hylle

Høyre-veteran Dagfinn Ripnes forklarer skuffelsen i Tingretten med at man brukte kommunens egen advokat. Han venter at flere momenter vil eksamineres i Lagmannretten for å avdekke en råtten prosess. – Med en skarpskodd jurist har vi en fair sjans, sier han.

18:12

– Vi må spisse oss i lagmannsretten

Kristiansundsordføreren ikke helt fornøyd med måten saken ble kjørt i tingretten. Kjell Neergaard er klar for å gå løs på ankesaken sjøl om han stemte i mot.

Siste fra forsiden

Fræning vant 1,3 millioner

- Jeg måtte klype meg i armen.

HUS & HJEM

Tenner på vedfyring

Med moderne vedovner er det også nye metoder for opptenning.

Snudde skuta - sjefen skryter av mannskapet

- Mannskapet på Hurtigruten har gjort en unik snuoperasjon!

Hanne (37) stengte buret da cupbomben smalt

MHK-målvakta storspilte da Molde HK Elite slo Oppsal med ett mål i åttedelsfinalen i NM onsdag.

Jubler for ja til omstridt boligprosjekt

Naboklage nådde ikke fram - fortetting i Mali Furunes veg godkjent.

Siste fra NTB
torsdag 29.09 2016
01:17

Flertall i nord mot oljeleting i Lofoten

Tromsø (NTB): Et flertall i Nord-Norge sier nei til oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, viser en ny meningsmåling. SVs Torgeir Knag Fylkesnes ber Ap lytte til nordlendingene.

00:59

Lærer anmeldt for vold – tatt ut av undervisning

Larvik (NTB): En barneskolelærer i Larvik er tatt ut av undervisning etter å ha blitt anmeldt for vold mot en elev. Også en annen lærere er tatt ut.

00:50

Tenåring drepte faren før skoleskyting

Townville (NTB-AP): Amerikanske myndigheter sier tenåringen som skjøt og såret tre personer på en barneskole i South Carolina, drepte sin far tidligere samme dag.

00:20

Ap sier ja til KrFs bistandsprosent

Oslo (NTB): Ap støtter to sentrale punkter i KrFs utviklingsmelding. Bistandsprosent og utviklingsminister får tommel opp.

00:17

Hasselbaink involvert i nye The Telegraph-avsløringer

London (NTB): QPR-manager Jimmy Floyd Hasselbaink og Barnsley-assistent Tommy Wright er involvert i nye avsløringer gjort av The Telegraph vedrørende korrupsjon og bestikkelser i engelsk fotball.

00:09

Lokfører-mekling fortsetter på overtid

Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Per-Helge Berg): Da meklingsfristen for lokførerne gikk ut ved midnatt, var partene enige om å fortsette på overtid. – Vi har godt håp, sa mekler Dag Stousland en snau time før midnatt.

onsdag 28.09 2016
23:59

Seks og et halvt års fengsel for vold og overgrep

Bergen (NTB): En 46 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til seks og et halvt års fengsel for vold mot fire tidligere samboere og seksuelle overgrep mot sin 11 år gamle stedatter.

23:48

Melding om OPECs oljekutt sender prisen til værs

Alger /Oslo (NTB-Alexander Vestrum): OPEC-medlemmene er enige om å kutte oljeproduksjonen med inntil 750.000 fat per dag, ifølge kilder i kartellet. Oljeprisen styrket seg kraftig etter meldingene.

22:42

Lærling livstruende skadd i fall i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En mannlig lærling på 19 år behandles for livstruende skader etter et fall ved Yaras ammoniakkfabrikk på Herøya i Porsgrunn.

22:40

Atlético Madrid inntok gruppeledelse

Madrid (NTB): Diego Simeones Atlético Madrid vant 1-0 over Bayern München og er med det gruppeleder i mesterligaens gruppe D.