Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Slo seg løs - med 18 trommesett!

Nær 30 fra Rauma kulturskole, med Truls Hustad som vokalist, framførte Bowies Rebel Rebel på Rådhusplassen. Kulturskolelærer Filip Eidsvåg sier stuntet var for å vise seg fram og fortelle at de har ledige plasser. - Mange syr sofaputer under armene på barna. Her lærer de å spille i kaldt høstvær. Slik er det å være musiker. VIDEO: Ragnhild Bakke

lørdag 24.09 2016
21:07

– Typisk Rosenborg-mål

Ole Gunnar Solskjær synes laget burde stoppet baklengsmålene til Rosenborg, som scoret to mål på sine to første sjanser i kampen. – Vi må nesten håpe at Rosenborg vinner cupfinalen nå, sier Solskjær om sjansene for Europa League-kvalifisering neste sesong.

20:56

– Molde-fansen er full av kjærlighet

Mushaga Bakenga synes det er synd at det har gått som det har gjort med Molde i årets sesong. Trønderen ble rørt av mottakelsen han fikk da han møtte gamleklubben.

fredag 23.09 2016
15:12

– Har vært et tøft år

Sander Svendsen innrømmer at han har jobbet mer mentalt etter å ha fått mindre spilletid i år. På trening lærer han av lillebror.

lørdag 17.09 2016
14:00

Jodlet bort regnet

Aukraordfører Bernhard Riksfjord lovte at det skulle bli oppholdsvær til 11.55, og traff godt med det. Jodleoppskrifta var den samme som han tok for et par år siden på samme arrangement.

fredag 16.09 2016
14:20

Hestad ønsker mer spilletid

Eirik Hestad (21) står uten eliteseriefotball den siste måneden. Se videointervju med MFK-profilen her.

07:39

– Ekstra fokus på ruskjøring

Alle etatene var samlet om storkontrollen på Horgheim torsdag.

torsdag 15.09 2016
20:45

– Veldig kjekt å sjå så mange kjente

Synes vi gjorde en god kamp og fortsatte å prøve på de riktige tingene også etter den gode starten. For Sunndalsjenta Andrine Hegerberg var det ekstra kjekt på Aker Stadion.

20:40

– Tror folk hadde kommet igjen imorgen

Landslagssjef Roger Finjord er fornøyd med publikumsoppmøtet, og tror de som møtte opp ville gjort det igjen om det fikk sjansen. At det ble tosifret antall mål er en sjeldenhet i internasjonal fotball, og Finjord er fornøyd med at jentene holdt oppe trøkket hele kampen.

09:02

Møte med Ada Hegerberg

(Oppdatert) Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

onsdag 14.09 2016
22:38

Møte med Ada Hegerberg

Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

mandag 12.09 2016
11:16
søndag 11.09 2016
22:41

– Veldig godt forsvarsspill

Fire kamper uten innslupne spillemål betrygger Solskjær, men viruset som har preget Molde-troppen de siste dagene førte til at spillere ikke hadde nok energi i søndagens kamp.

22:39

– Jeg har ikke mistet alt

Joshua Gatt sa etter comebacket at det føltes godt å få spille igjen, og å få en varm mottakelse fra hjemmepublikumet. – Det harde arbeidet har gitt uttelling nå, og jeg gjorde mitt beste. Jeg hadde lyst å gi Solskjær en stor klem når han ga meg beskjed om at jeg skulle gjøre meg klar.

fredag 09.09 2016
15:00

Nå er Stian førstevalget

Stian Rode Gregersen (21) skal fylle skoene til Vegard Forren, og starter trolig sin første eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Da blir det bom stopp for kompisen fra KBK forrige sesong.

onsdag 07.09 2016
18:43
17:29

Kronprins Haakon med gode ord om Råkhaugen

Skrøt av diktene til brukerne og aktivitetsopplegget ved Råkhaugen dagsenter da han besøkte dem.

09:39

Se bokpottene på Plassen

Hvorfor bruker bjørnsonsjefen bøker som blomsterpotter?

tirsdag 06.09 2016
18:32

– Vi må ha advokat fra øverste hylle

Høyre-veteran Dagfinn Ripnes forklarer skuffelsen i Tingretten med at man brukte kommunens egen advokat. Han venter at flere momenter vil eksamineres i Lagmannretten for å avdekke en råtten prosess. – Med en skarpskodd jurist har vi en fair sjans, sier han.

18:12

– Vi må spisse oss i lagmannsretten

Kristiansundsordføreren ikke helt fornøyd med måten saken ble kjørt i tingretten. Kjell Neergaard er klar for å gå løs på ankesaken sjøl om han stemte i mot.

Siste fra forsiden

Vant uten å imponere

Aldri har en vinner løpt saktere i Torvikbukt rundt.

Se, her lander tippoldemor!

Ingrid Korsnes (snart 85) var helt i skyene sammen med fallskjerminstruktør Ron Holan.

Raste etter skrekktakling

Vålerenga kunne tatt ett steg nærmere trygg grunn. Men Aalesund ble for sterke på Ullevaal.

Mona Obaidli: - Jeg er stum

(Molde HK–Aker TH 22-24) Sjumålsscoreren var skuffet etter tapet mot Aker.

Mistet høyball rett i front på bilen bak

Innfjordtunnelen ble stengt. Høyballsjåføren ble etterlyst, og er trolig funnet.

Siste fra NTB
søndag 25.09 2016
22:09

Zucca & co. banket Sverige på vei til finale

Toronto, Canada (NTB): Europa med Mats Zuccarello på laget tok seg til finalen i verdenscupturneringen med 3-2 seier over Sverige på overtid i søndagens semifinale.

22:01

Sveitserne godkjente ny lov om overvåking

Genève (NTB-AFP): Sveitsiske velgere har stemt ja til en ny lov som gir myndighetene mulighet til å skjerpe overvåkingen i landet.

21:57

Brann fortsatt uten tap i Bergen

Bergen (NTB): Brann vant 1-0 over Tromsø og koblet et lite grep om sølvet i eliteserien. Laget har ikke tapt en eneste hjemmekamp i år.

21:38

Wikheim startet Midtjyllands målfest

Herning (NTB): Gustav Wikheim scoret sitt første mål for Midtjylland i søndagens 5-2-seier over Horsens i dansk superliga.

21:20

Bombe forårsaket eksplosjon i Budapest

Budapest (NTB-AP): Ungarsk politi sier det var en bombe som forårsaket eksplosjonen i sentrum av Budapest lørdag kveld. To politimenn ble såret.

21:06

Nødhjelp fremme i flere syriske byer

Beirut (NTB-AP): Lastebiler med nødhjelp har kommet fram til fire beleirede syriske byer, opplyser Den internasjonale Røde Kors komiteen (ICRC). Byene har vært utilgjengelige for hjelpeorganisasjoner i nesten seks måneder.

20:58

Norsk redningsskøyte reddet 50 migranter i Egeerhavet

Lesvos (NTB): De norske redningsskøyta Peter Henry von Koss reddet søndag 51 migranter i Egeerhavet. En av migrantene var en fem år gammel gutt som hadde fått hodeskader.

20:48

Minst fire såret i skuddveksling i Malmö

Stockholm (NTB-TT): Minst fire personer ble såret i en skuddveksling i Malmö i Sør-Sverige søndag. Ingen personer er pågrepet.

20:35

Berget med assist i Malmö-seier

Malmö (NTB): Jo Inge Berget noterte seg for en målgivende pasning da Malmö tok tilbake serieledelsen i Allsvenskan med 2-0-seier over Helsingborg.

20:31

Kristiansund gikk på en smell mot Mjøndalen

Kristiansund (NTB): Serieleder Kristiansund kunne med seier over Mjøndalen ta et langt steg mot eliteserien, men i stedet var det bortelaget som stakk av med alle poengene da de vant 2-0.