Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Slo seg løs - med 18 trommesett!

Nær 30 fra Rauma kulturskole, med Truls Hustad som vokalist, framførte Bowies Rebel Rebel på Rådhusplassen. Kulturskolelærer Filip Eidsvåg sier stuntet var for å vise seg fram og fortelle at de har ledige plasser. - Mange syr sofaputer under armene på barna. Her lærer de å spille i kaldt høstvær. Slik er det å være musiker. VIDEO: Ragnhild Bakke

lørdag 24.09 2016
21:07

– Typisk Rosenborg-mål

Ole Gunnar Solskjær synes laget burde stoppet baklengsmålene til Rosenborg, som scoret to mål på sine to første sjanser i kampen. – Vi må nesten håpe at Rosenborg vinner cupfinalen nå, sier Solskjær om sjansene for Europa League-kvalifisering neste sesong.

20:56

– Molde-fansen er full av kjærlighet

Mushaga Bakenga synes det er synd at det har gått som det har gjort med Molde i årets sesong. Trønderen ble rørt av mottakelsen han fikk da han møtte gamleklubben.

fredag 23.09 2016
15:12

– Har vært et tøft år

Sander Svendsen innrømmer at han har jobbet mer mentalt etter å ha fått mindre spilletid i år. På trening lærer han av lillebror.

lørdag 17.09 2016
14:00

Jodlet bort regnet

Aukraordfører Bernhard Riksfjord lovte at det skulle bli oppholdsvær til 11.55, og traff godt med det. Jodleoppskrifta var den samme som han tok for et par år siden på samme arrangement.

fredag 16.09 2016
14:20

Hestad ønsker mer spilletid

Eirik Hestad (21) står uten eliteseriefotball den siste måneden. Se videointervju med MFK-profilen her.

07:39

– Ekstra fokus på ruskjøring

Alle etatene var samlet om storkontrollen på Horgheim torsdag.

torsdag 15.09 2016
20:45

– Veldig kjekt å sjå så mange kjente

Synes vi gjorde en god kamp og fortsatte å prøve på de riktige tingene også etter den gode starten. For Sunndalsjenta Andrine Hegerberg var det ekstra kjekt på Aker Stadion.

20:40

– Tror folk hadde kommet igjen imorgen

Landslagssjef Roger Finjord er fornøyd med publikumsoppmøtet, og tror de som møtte opp ville gjort det igjen om det fikk sjansen. At det ble tosifret antall mål er en sjeldenhet i internasjonal fotball, og Finjord er fornøyd med at jentene holdt oppe trøkket hele kampen.

09:02

Møte med Ada Hegerberg

(Oppdatert) Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

onsdag 14.09 2016
22:38

Møte med Ada Hegerberg

Ada Hegerberg om høydepunktet i den eventyrlige fjorårssesongen, om å småprate med Cristiano Ronaldo og om framtiden.

mandag 12.09 2016
11:16
søndag 11.09 2016
22:41

– Veldig godt forsvarsspill

Fire kamper uten innslupne spillemål betrygger Solskjær, men viruset som har preget Molde-troppen de siste dagene førte til at spillere ikke hadde nok energi i søndagens kamp.

22:39

– Jeg har ikke mistet alt

Joshua Gatt sa etter comebacket at det føltes godt å få spille igjen, og å få en varm mottakelse fra hjemmepublikumet. – Det harde arbeidet har gitt uttelling nå, og jeg gjorde mitt beste. Jeg hadde lyst å gi Solskjær en stor klem når han ga meg beskjed om at jeg skulle gjøre meg klar.

fredag 09.09 2016
15:00

Nå er Stian førstevalget

Stian Rode Gregersen (21) skal fylle skoene til Vegard Forren, og starter trolig sin første eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Da blir det bom stopp for kompisen fra KBK forrige sesong.

onsdag 07.09 2016
18:43
17:29

Kronprins Haakon med gode ord om Råkhaugen

Skrøt av diktene til brukerne og aktivitetsopplegget ved Råkhaugen dagsenter da han besøkte dem.

09:39

Se bokpottene på Plassen

Hvorfor bruker bjørnsonsjefen bøker som blomsterpotter?

tirsdag 06.09 2016
18:32

– Vi må ha advokat fra øverste hylle

Høyre-veteran Dagfinn Ripnes forklarer skuffelsen i Tingretten med at man brukte kommunens egen advokat. Han venter at flere momenter vil eksamineres i Lagmannretten for å avdekke en råtten prosess. – Med en skarpskodd jurist har vi en fair sjans, sier han.

18:12

– Vi må spisse oss i lagmannsretten

Kristiansundsordføreren ikke helt fornøyd med måten saken ble kjørt i tingretten. Kjell Neergaard er klar for å gå løs på ankesaken sjøl om han stemte i mot.

Siste fra forsiden

Kristiansund i QuizDan

Får tøff motstand i 1. runde.

Vil ha Kristian Valen i fengsel

Politiet: Bør dømmes for trusler og våpenbruk på offentlig plass.

- Jeg var så forbannet at jeg ville melde meg ut

Carl I Hagen følte seg frosset ut og ydmyket i Frp.

Uten fast tannlege i sju måneder

Molde-tannleger må hjelpe Nesset.

Siste fra NTB
mandag 26.09 2016
15:17

Nederlender dro ut høyttalerledning – anholdt i Myanmar

Yangon (NTB-AFP): En nederlandsk mann er anholdt av politiet i Myanmar, anklaget for å ha krenket landets religion. Mannen skal ha dratt ut en høyttalerledning under en buddhistisk preken.

15:07

51-åring tiltalt for drap på kona

Gran (NTB): En 51 år gammel mann fra Gran på Hadeland er tiltalt for forsettlig drap på kona (42) 9. januar i år.

15:03

Lynnedslag ga omfattende skader på norsk FN-fly

Bamako (NTB): Et norsk FN-fly måtte gjennom en reparasjon til 9 millioner kroner etter at det ble truffet av kraftig lyn under et oppdrag i Mali forrige måned.

15:02

Dommer Edvartsen beklager Åråsen-uttalelser

Lillestrøm (NTB): Toppdommer Svein-Erik Edvartsen beklager uttalelsene han kom med mot LSK i kjølvannet av søndagens eliteseriekamp på Åråsen.

15:00

Palestina fordømmer Trumps Jerusalem-uttalelser

Ramallah (NTB-AFP): Palestinske ledere er i harnisk over Donald Trumps løfte om å anerkjenne Jerusalem som Israels udelte hovedstad dersom han blir president.

14:38

Politiet ber om 24 dager fengsel for Kristian Valen

Oslo (NTB): Politiet mener komiker Kristian Valen må sone 24 dager i fengsel etter at han skal ha truet politifolk og båret våpen på offentlig sted.

14:35

Nok en tidligere finansminister pågrepet i Brasil

São Paulo (NTB-AFP): Antonio Palocci, tidligere finansminister i Brasil, ble mandag pågrepet i forbindelse med den store Petrobras-saken som er under opprulling.

14:34

Baseballverden hyllet Fernandez

Miami (NTB): Den avdøde stjernekasteren José Fernandez ble hyllet på alle arenaer i Major League baseball søndag. Mange av sportens største stjerner gråt åpenlyst over tapet av den populære 24-åringen.

14:28

Skadd Svensson kan miste landskamper

Trondheim (NTB): Landslagsbacken Jonas Svensson måtte gå av mandagens Rosenborg-trening med et dypt kutt i leggen. 23-åringen er ute i 10-14 dager.

14:27

Opp mot 100 millimeter regn på Vestlandet tirsdag

Oslo (NTB): Det er ventet intens nedbør på Vestlandet tirsdag. NVE har oppgradert både flom- og flomskredfaren til gult nivå, og Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel.