MOLDE: Kampen er flyttet fra Aker stadion grunnet utskifting av kunstgresset, og spilles i stedet på Reknesbanen klokka 14.

I tillegg til juniortroppen skal fire A-spillere være med mot Mo: Ruben Gabrielsen, Ibrahima Wadji, Christopher Telo og Mattias Moström.

– VI tok en runde blant dem som har spilt lite i det siste og som ikke startet mot Sogndal sist. Dette var de fire som meldte seg. Nå får de seg en god gjennomkjøring, og hvis de bidrar til at laget tar poeng så er det fint. Det er litt rart å snakke om mulig nedrykk når du ligger på tredjeplass, sier Ole Gunnar Solskjær om den ekstremt jevne tabellen i 3. divisjon.

Molde 2 ligger på tredjeplass med 34 poeng i 3. divisjon avdeling 5. Mo IL ligger på ellevteplass med 28 poeng. Molde vant 2-0 borte da lagene møttes i vårsesongen.

Mo trenes av MFKs tidligere keeperlegende Thor André Olsen. Han kom til Molde fra moderklubben Mo i 1987 og dro videre til Brann etter 1990-sesongen.

PS: Træff spiller viktig bortekamp mot Verdal lørdag. Træff ligger på niendeplass – to poeng foran Mo – når tre serierunder gjenstår. Lagene fra 11. til 14. plass rykker ned.