(Tomrefjord - Kristiansund FK 2-3) Tomrefjord sto uten poengtap på heimebane før torsdagens kamp i 4. divisjon, mens serieleder KFK hadde vunnet alle sine bortekamper. Dermed skulle det ligge til rette for en spennende kamp på ei strøken grasmatte i Tomrefjord.

Gjestene tok ledelsen etter 17 minutt ved Harith Al-Janabi og gikk opp i 2-0 på et straffespark som Marius Neergaard satte inn ti minutt før pause.

Etter en drøy time var det heimelagets tur til å få straffespark. Yngve Eik Frostad sørget for ny spenning i kampen. Tomrefjord presset på for utligning og lyktes da en KFK-spiller var uheldig og sette ballen i eget mål etter 84 minutt.

Men på overtid ble ballen skutt opp i handa på en Tomrefjord-spiller. Dermed kampens tredje straffespark. Marius Neergaard sørget for at alle tre poengene ble med tilbake til Kristiansund etter det KFK på sine heimesider beskriver som svært spennende sluttminutter.

Fem kamper fredag

KFK beholder dermed taballedelsen i 4. divisjon, mens Tomrefjord blir liggende på sin femteplass før resten av runden spilles fredag, med disse kampene: