Nytt dekke: Unge spillere prøver det nye kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark, som er svært fint.	Foto: Olav Skjegstad

Nytt dekke: Unge spillere prøver det nye kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark, som er svært fint. Foto: Olav Skjegstad

Nytt kunstgrasdekke ferdig på rekordtid

Vestnes idrettspark har fått nytt kunstgrasdekke. Den første kampen på det nye dekket gikk onsdag, tilbakemeldingene er veldig positive, forteller styreleder Joar Kirkeslett i Vestnes Varfjell.

VESTNES: Det første kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark ble lagt i 2005. Nå var det fullstendig utslitt, og Vestnes Varfjell investerer millionbeløp i oppgradering og utviding. Dekket på den store banen kommer på 2,8 millioner kroner. I tillegg blir det bygd en 7-er bane til 1,6 millioner. Den skal stå ferdig i løpet av sommeren

Det vil også bli investert i oppgradering av lysanlegget til 720.000 kroner. Et nytt vanningsanlegg skal også på plass, opplyser Joar Kirkeslett til Romsdals Budstikke.

– Dette skal vi klare. Laget har god økonomi, i tillegg får vi støtte fra kommunen til hovedbanen, sier Joar Kirkeslett.

Det nye dekket ble lagt på rekordtid, arbeidet gikk unna i strålende vårvær. Leverandøren er det samme firmaet som leverte kunstgrasdekket for 12 år siden. Det gamle dekket blir sendt til gjenvinning i Danmark.

Det er svært stor aktivitet i klubben, som har ikke mindre enn 14 lag, med A-lag og en rekke lag i aldersbestemte klassen både for gutter og jenter. Trener Alexander Connor forteller om stor interesse for fotball i Vestnes. Nå blir det også lettere å få plass til trening til alle lagene. Det har nemlig vært en skikkelig utfordring hittil.

Den 12. mai skal A-laget debutere på nybanen, motstanderen er Eidsvåg. Deretter venter lokalderby mot Tomrefjord på bortebane. Etter to kamper har Vestnes Varfjell bare ett poeng, så her blir det full innsats for å klatre på tabellen. Det nye dekket gir ekstra motivasjon.

Mer å lese på Rbnett:
 

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Til gjenvinning: Det gamle dekket fra 205 blir tatt vekk og sendt til Danmark for resirkulering.	Foto: Olav Skjegstad

Til gjenvinning: Det gamle dekket fra 205 blir tatt vekk og sendt til Danmark for resirkulering. Foto: Olav Skjegstad

Leses nå
 
Lokalfotball

Her jubler Varfjell-treneren for finaleplass

Elleville jubelscener i dramatisk semifinale.

Vestnes Varfjell G13 klar for finale etter overtidsdrama

30 sekunder på overtid sendte Cedric Andreassen Vestnes Varfjell til finale i A-sluttspillet for gutter 13 år med et knallhardt skudd fra langt hold.

– Det har gått langt over forventning

Men nå er Norway Cup 2017 over for Træff jenter 13 år. Torsdag kveld tapte de kvartfinalen mot Kolbotn.

Vestnes Varfjell og Molde gikk videre i TV-kamp

Vestnes Varfjell G16 vant på golden goal i 32-delsfinale. Moldes 4-0-seier ble også sendt på TV.

Slik har det gått med de lokale lagene

Flertallet klare for A-sluttspill. Se oversikt over alle lagene her.

– Vi sikter mot 10.000

Fræna utmerker seg med høyest vekst i barnetallet blant romsdalskommunene.

Laveste befolkningsvekst på over ti år

Ikke siden 2005 har befolkningsveksten vært lavere i andre kvartal i Norge.