Nytt dekke: Unge spillere prøver det nye kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark, som er svært fint.	Foto: Olav Skjegstad

Nytt dekke: Unge spillere prøver det nye kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark, som er svært fint. Foto: Olav Skjegstad

Nytt kunstgrasdekke ferdig på rekordtid

Vestnes idrettspark har fått nytt kunstgrasdekke. Den første kampen på det nye dekket gikk onsdag, tilbakemeldingene er veldig positive, forteller styreleder Joar Kirkeslett i Vestnes Varfjell.

VESTNES: Det første kunstgrasdekket på Vestnes idrettspark ble lagt i 2005. Nå var det fullstendig utslitt, og Vestnes Varfjell investerer millionbeløp i oppgradering og utviding. Dekket på den store banen kommer på 2,8 millioner kroner. I tillegg blir det bygd en 7-er bane til 1,6 millioner. Den skal stå ferdig i løpet av sommeren

Det vil også bli investert i oppgradering av lysanlegget til 720.000 kroner. Et nytt vanningsanlegg skal også på plass, opplyser Joar Kirkeslett til Romsdals Budstikke.

– Dette skal vi klare. Laget har god økonomi, i tillegg får vi støtte fra kommunen til hovedbanen, sier Joar Kirkeslett.

Det nye dekket ble lagt på rekordtid, arbeidet gikk unna i strålende vårvær. Leverandøren er det samme firmaet som leverte kunstgrasdekket for 12 år siden. Det gamle dekket blir sendt til gjenvinning i Danmark.

Det er svært stor aktivitet i klubben, som har ikke mindre enn 14 lag, med A-lag og en rekke lag i aldersbestemte klassen både for gutter og jenter. Trener Alexander Connor forteller om stor interesse for fotball i Vestnes. Nå blir det også lettere å få plass til trening til alle lagene. Det har nemlig vært en skikkelig utfordring hittil.

Den 12. mai skal A-laget debutere på nybanen, motstanderen er Eidsvåg. Deretter venter lokalderby mot Tomrefjord på bortebane. Etter to kamper har Vestnes Varfjell bare ett poeng, så her blir det full innsats for å klatre på tabellen. Det nye dekket gir ekstra motivasjon.

Mer å lese på Rbnett:
 

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Til gjenvinning: Det gamle dekket fra 205 blir tatt vekk og sendt til Danmark for resirkulering.	Foto: Olav Skjegstad

Til gjenvinning: Det gamle dekket fra 205 blir tatt vekk og sendt til Danmark for resirkulering. Foto: Olav Skjegstad

Leses nå
 
Lokalfotball

Dagens Træff-dobbel for jus-studenten

- En skikkelig krigerkamp, akkurat slik jeg liker det, sa mannen som sikret Træff tre poeng mot tabellnabo Verdal.

Træff tapte «fortjent» mot tabelljumboen

Misbrukte muligheten til å klatre opp på andreplass i 3. divisjon.

Romsdalscupen i bilder

1500 jenter og gutter fra 180 kort- og langreiste lag spiller denne helga Romsdalscup i fotball. Se bildene fra lørdagens aktivitet.

Nekter å gi opp opprykkshåpet

Men Molde 2 har ti poeng å ta igjen på serieleder Stjørdals-Blink om det skal bli 2. divisjonsspill i 2018.

Ho er Sandøys nye rådmann

Revisor frå Brattvåg busett i Molde vert ny rådmann i Sandøy kommune.

Jubilant med opptur

Partnerplast feirer 25 år – adm. dir. Tom Samulesen har reist 1.200.000 km til og fra jobb disse årene.