(Driva) Sunndal holdt buret reint til det gjensto ti minutter av første omgang under onsdagens cupkamp på Sande.  Da sørget Benjamin Stokke for at eliteserielaget tok ledelsen.

Et kvarter ut i andre omgang økte kristiansunderne til 0-2 ved Coly.  Liridon Kalludra  økte til 0-3, før  Bernt Sørmo fastsatte sluttresultatet  til 0-4 like før dommeren blåste av kampen. Dermed er Sunndal ute av cupen.

Hjemmelaget kjempet som løver og ga KBK respektabel motstand på Sande onsdag kveld.

Det var ypperlige forhold for fotball på Sunndal sin kunstgressbane denne kvelden – men publikumsoppmøtet ble ikke helt som arrangørene hadde håpet, selv om mange hundre omkranset banen. Men så mange som ett tusen tilskuere var det neppe.

Et friskt pust var oppmarsjen til supporterklubben Uglan. Med kraftfull sang og blå røyk var de med og satte sitt tydelige preg på kampen. At stemningen blant hjemmesupporterne var noe mer dempet var vel som ventet, slik kampen etter hvert utviklet seg.