Fjorårets tapende MLS-finalist har kommet skjevt ut i sesongstarten, og lørdag måtte Sounders tåle nok en smell.

Kelvin Leerdam ble utvist fem minutter før pause. Det tvang trener Brian Schmetzer til å ta grep i pausen. Det gikk utover Eikrem, som ble erstattet av Jordan McCrary.

Etter en time klarte ikke hjemmelaget å holde unna lenger med én mann mindre på banen. Jeisson Vargas satte inn vinnermålet for Montreal Impact.

Eikrems lag serieåpnet med 0-1-tap hjemme mot Los Angeles FC. Deretter røk Sounders 0-3 i bortemøtet med FC Dallas.

Det ble MLS-tilværelse på Eikrem da han forlot Malmö og svensk fotball etter fjorårssesongen.

Jo Inge Berget startet på topp for New York FC i 2-1-seieren borte mot San Jose Earthquakes. Han ble byttet ut etter 69 minutters spill.

Gjestene snudde kampen takket være scoringene til Anton Tinnerholm og Maxi Moralez i annen omgang.

Berget og co. topper den østlige avdelingen i MLS med 13 poeng etter fem kamper.