I slutten av mars venter EM-kvalifisering for G19-landslaget. Som del av oppkjøringen møtes laget til samling i LSK-hallen fra 25. til 28. februar. Der skal de også spille treningskamp mot Kongsvinger.

– Først og fremst gleder jeg meg veldig til å møte og være sammen med denne gjengen igjen. Både spillerne og støtteapparatet rundt dette laget oser av energi, og gjennom året i fjor hadde vi det veldig kjekt sammen – i tillegg til at laget gjorde det bedre og bedre på banen. Vi vant sju av våre siste ni kamper i fjor, og jeg vet at gutta er sugne på enda flere seire nå i år, sier trener Pål Arne Johansen til fotball.no.

I løpet av de fire dagene på Lillestrøm skal laget legge grunnlaget for det som er årets mål for dette laget: EM-sluttspillet i Finland til sommeren.

– Vi kommer til å hente konkurransefortrinn på nederlenderne, tyskerne og skottene gjennom denne samlingen, blant annet fordi vi får matchet oss i kamp mot Kongsvingers A-lag, en motstander som ligner mye på våre kommende motstandere, sier Johansen.

De fire Molde-spillerne reiser til samlinga direkte fra klubbens treningsleir i Spania.