22 lag deltok da 14-årsklassen i Slatlem Cup ble avviklet i helga. Molde var ett av elleve lag i A-sluttspillet og spilte seg fram til finalen mot Kristiansund FK. Der ble det en komfortabel 3-0-seier etter scoringer av Dawid Bugaj, Nikolai Skuseth og Christian Moen.

Frei 1 tapte 0-1 mot MFK i semifinalen, men vant bronsefinalen mot Sunndals førstelag 4-2.

B-sluttspillet besto av 13 lag og her gikk KFK 2 til topps etter 1-0 mot Dahle/Nordlandet 3 i finalen. Moldes tredjelag slo Averøy 2 i bronsefinalen. Kampen endte 1-1, Molde vant 4-3 etter straffesparkkonkurranse.

Turneringa er et samarbeid mellom Clausenengen og Slatlem og arrangeres over fire helger. Forrige helg møttes G16-lagene til dyst. J14 og J16 spilles i februar. Alle klassene spiller sjuerfotball.