Molde møter Seleccion AFC i treningskamp i Campoamor i dag. Laget spiller til daglig på tredje nivå i Spania. Ole Gunnar Solskjær starter med disse elleve spillerne i en 4-3-3-formasjon:

MFK-laget: Mathias Eriksen Ranmark – Isak Ssewankambo, Ruben Gabrielsen, Vegard Forren, Christopher Telo – Fredrik Aursnes, Babacar Sarr, Etzaz Hussain – Mattias Moström, Fredrik Brustad, Eirik Hestad.

Kampen streames ikke, men Molde Fotballklubb legger ut noen oppdateringer på sin Twitter-konto.

MFK har tatt initiativet det første kvarteret av kampen. Fredrik Brustad har hatt den største sjansen, men skuddet etter 13 minutter smalt i tverrliggeren.

Etter 18.min står det 3-0 til Molde etter scoringer av Brustad (2) og Hestad.

Lagene går til pause på stillinga 3-1 til Molde, etter at spanjolene reduserte på straffespark.

Molde har byttet mange spillere i pausen. Amang, Wadji og Karlsson er blant de offensive spillerne som har kommet inn.

Etter 60 minutter står det fortsatt 3-1 til Molde i Spania. Laget har åpnet best også i andre omgang, uten å skape de helt store sjansene.

Stor Molde-mulighet etter 66 minutter. Frispark fra høyre finner Leo Skiri Østigård, men han får ikke skikkelig treff på ballen når han avslutter.

Ti minutter før slutt skaper hjemmelaget ny spenning i kampen. Det står 3-2.

To minutter seinere burde det stått 4-2 til Molde. Petter Strand kommer alene gjennom, men treffer keeper.

Sluttresultat: 3-2.