Reidar Sandblåst (48) er ny leder i Tornekrattet. Det er klart etter supporterklubbens årsmøte del B tirsdag. Sandblåst overtar vervet etter Svein Erik Jenset, som på sin side erstatter Sandblåst som ordinært styremedlem.

- Det blir en intern rokering der vi bytter plass. Det ligger ikke dramatikk eller mistillit bak dette, men et ønske fra deler av medlemsmassen om litt nytt blod og nye tanker i ledelsen. Hvis vi klarer å skape like stort engasjement rundt neste sesong som det har vært rundt årsmøtet og valget, så har vi fått en god start, sier Sandblåst.

Medlem i 12-13 år

Medlemmene stemte over to forslag, det andre var at dagens styre skulle fortsette med Jenset som leder.

- Jeg har vært medlem i 12-13 år og styremedlem i fire år. Jeg har gått gradene i Krattet og gleder meg til å ta fatt på denne viktige oppgaven, sier Sandblåst, som opprinnelig kommer fra Aureosen.

Slik blir Tornekrattets styre for 2018: Leder: Reidar Sandblåst. Styremedlemmer: Randi Merete Heder, Andrea Lode, Arnstein Aarø, Svein Erik Jenset og Grete Kvadsheim. Varamedlemmer: Vebjørn Hjelmseth og Rune Talseth Aspås.

Kvadsheim rykker opp fra vara og erstatter Lars Taylor som ikke stilte til gjenvalg. Hjelmseth og Aspås er nye varamedlemmer etter Kvadsheim og Stian Simonsen.