(Molde - UC Dublin 2-1, 3-3 sammenlagt. MFK videre etter 5-4 i straffesparkkonkurranse) Avansementet satt veldig langt inne og til slutt avgjorde tilfeldighetene, og Jonatan Byttingsvik, denne kampen som Molde strengt tatt burde vunnet med fem mål etter ordinær tid. Nå venter ny kvalifiseringsrunde i november. Følg med på Rbnett videre utover kvelden for reaksjoner fra kampen.

Vi fulgte kampen direkte her:

Straffesparkkonkurranse (5-4)

Bom Dublin! Boore skyter. Men Byttingsvik redder!! Keeperen blir helten når Molde tar seg videre i Youth League.

5-4 Hermann Svendsen setter inn Moldes neste straffespark.

4-4 Farrugia scorer for Dublin og lagene er like langt.

Bom Molde! Tobias Svendsen skyter. Midt på keeper som har valgt hjørne…!

4-3 Manley scorer for Dublin.

4-2 Håland triller ballen i mål, via hansken til keeper!

Bom Dublin! Målscorer Ryan skyter. Men Byttingsvik redder!

3-2 Emil Breivik Moldes tredje skytter. Scorer sikkert.

2-2 Dignam for Dublin, rett opp i krysset.

2-1 Østigård tar Moldes andre straffe. Scoring!

1-1 Lovic skyter for Dublin. I mål.

1-0 Markovic scorer på Moldes første straffe!

2. omgang

Det ender 2-1 og 3-3 sammenlagt. Klart for straffesparkkonkurranse på Aker stadion.

Det er lagt til tre minutter. En ire ligger nede med krampe. Ballen i spill igjen, ett minutt igjen av tilleggstida.

89 minutter: Håland finter og river seg forbi to mann før han blir lagt ned rett utafor 16-meteren. Emil Breivik skyter frisparket langt over mål.

85 minutter: Det ser ut som det hviler en forbannelse over Molde-angrepet nå. Håland snapper ballen fra en midtstopper og løfter ballen over keeper. På streken kommer en annen forsvarer hoppende og stusser ballen like over tverrligger.

83 minutter: Moe takler tøft utafor 16-meteren og ballen ender hos Markovic. Han skrur den mot vinkelen, der keeper gjør en god redning. Frispark mot Molde på corneren etterpå.

Bytte Molde: Ut Gussiås, inn Thor-Olav Moe.

80 minutter: Fantastisk innoverskrudd frispark fra Hagbø. Østigård kommer som et prosjektil gjennom lufta og skaller ballen i stolpen og ut. Der får verken Markovic eller Håland stokket beina nok til å score. Det er smått utrolig at ikke Molde har scoret fem-seks mål i denne kampen.

76 minutter: Håland legger av gårde på et voldsomt raid og kommer seg forbi fire mann. Innlegget blokkeres til corner som avverges.

72 minutter: Spillerbytte: Lars Josef Ranheim inn for Tobias Hestad.

70 minutter: Luka Lovic klipper ned Østigård og får et soleklart gult kort. MFK får ingenting ut av frisparket.

65 minutter: Nå svinger det (dessverre) på Aker stadion. Byttingsvik bommer helt i feltet på corner og Dublin header i stolpen. Håland koster gjennom på kontring og spiller Markovic fri for åpent mål. Det er nesten ubegripelig at angriperen sklir ballen utafor stolpen.

63 minutter: MFK-spillerne gjør mange taktiske feilvalg med ballen for tida og slipper gjestene til. Østigård må blokkere en ny farlig mulighet.

60 minutter: Spillerbytte Molde: Ut Christian Dahl, inn Erling Håland.

57 minutter: Dahl spilles gjennom og når tilsynelatende ballen først før han meies ned av keeper Conor Kearns. Der ble nok Molde snytt for et straffespark.

Unødvendig av MFK-laget som burde ha avgjort denne kampen for lengst. Nå blir det i stedet full spenning om avansementet inntil videre. Innbytter Jack Ryan var Dublins målscorer etter at Østigård først hadde avverget et farlig skudd.

50 minutter: 2-1! Enorme muligheter for MFK først. Dahl drar seg fint fri og skyter i blokka, Markovic skyter returen utafor aleine med keeper. I stedet kontrer irene og reduserer til 1-2. Så nå er lagene helt likt sammenlagt.

48 minutter: 2-0 til Molde! Simen Hagbø legger et presist frispark på bakerste stolpe der Leo Østigård stiger til værs og dunker ballen i stolpen og inn med pannebrasken. Fin scoring!

46 minutter: Ingen bytter på Molde-laget i pausen.

1. omgang

Pause. Molde leder 1-0 og er for øyeblikket videre på bortemålsregelen.

43 minutter: Molde burde ledet mer på Aker stadion. Dahl skrur ballen vakkert like utenfor vinkelen. Markovic varter opp med dribleshow, men skyter langt over fra god posisjon.

40 minutter: Irene har ropt på frispark uten grunn mange ganger, nå skriker gjestene på straffespark. Men den danske dommeren vinker spillet korrekt videre siden Leo Østigård nok en gang takler knallhardt. På ballen.

36 minutter: Dahl gjør et flott forarbeid og spiller fri Gussiås som treffer rett på keeper denne gang. Dublin kontrer og kommer til en farlig situasjon som Byttingsvik avverger.

33 minutter: 1-0 til Molde! Elias Mordal gjør alt på egen hånd. Tar med seg balle n fra egen 16 meter og sprinter forbi alt av motstandere med et par elegante berøringer. Spiller fri Gussiås som banker ballen i hjørnet med utsida. En fantastisk scoring.

30 minutter: Ny kjempesjanse. Hagbø slår et flott innlegg fra venstre, men Dahl er uheldig og treffer ikke ballen når han skal bredside den i mål fra et par meters hold.

27 minutter: Stor Molde-sjanse. Markovic tar ned ballen i feltet og finter seg fri. Det frekke skuddet slår i stolpen og ut.

25 minutter: Gjestene er ikke ufarlige når de en sjelden gang går i angrep med mye folk. Farrugia vender opp og skyter fra 18 meter, Jonatan Byttingsvik slår ballen til corner.

23 minutter: Elias Mordal slår et godt innlegg som Christian Dahl header like over.

20 minutter: Tobias Hestad bryter på midtbanen og setter fart. Han spiller vegg med Christian Dahl, men venter for lenge med innlegget og blir blokkert.

15 minutter: Molde har prøvd å tråkle seg gjennom på begge sidene, men bortelaget forsvarer seg godt så langt. Nå ligger en ire nede etter en duell med Gussiås og kampen stoppes mens han får behandling. Han halter av banen og Dublin får starte med ballen.

10 minutter: Gjestene har hatt sin første målsjanse, heldigvis for Molde går headinga til Neil Farrugia over mål. Molde-forsvaret må passe seg så Dublin ikke får det viktige bortemålet som gjør at det blir straffespark dersom kampen ender 2-1 og dermed 3-3 sammenlagt.

5 minutter: Molde har åpnet best på Aker stadion. Eman Markovic har gjort kampens fineste prestasjon foreløpig med en herlig piruett på venstresida. Verken Sivert Gussiås eller Hermann Svendsen traff på skuddforsøkene. I neste angrep spilte Stenseth fri Markovic med et hælspark, men spissen satte ballen like utenfor fra svært god posisjon. Der burde MFK tatt ledelsen.

1 minutt: Molde-trenerne Daniel Berg Hestad og Thomas Mork stiller samme startellever som i bortekampen mot Dublin. Det betyr at A-spilleren Erling Håland starter kampen på innbytterbenken. Han skal trolig være et angrepsvåpen dersom hjemmelaget trenger ekstra styrke offensivt for å avansere.

Moldes lag: Jonatan Byttingsvik – Elias Mordal, Emil Breivik, Leo Østigård, Hermann Svendsen, Sivert Gussiås, Christian Dahl, Tobias Hestad, Simen Hagbø, Tobias Svendsen, Eman Markovic.

Benken: Erik Iversen, Henrik Jenset, Magnus Langset, Thor Olav Moe, Ole Sebastian Sundgot, Erling Håland, Lars Josef Ranheim.

Tapte i Irland

Moldes juniorlag møter UC Dublin i Youth League klokka 18.30 på Aker stadion onsdag. MFK tapte den første kampen 1-2 i Irland for tre uker siden. Leo Skiri Østigård scoret Moldes mål.

1-0-seier i returkampen på hjemmebane gir avansement. 2–1 gir 3–3 sammenlagt og straffespark uten ekstraomganger først.

Dersom Molde går videre, venter Zimbru Chișinău fra Moldova eller Vllaznia fra Albania i neste kvalifiseringsrunde. Det moldovske laget vant 3–1 i første kamp. Returoppgjøret mellom de to lagene spilles også onsdag kveld.