Molde: Lørdag arrangerte Molde Taekwondoklubb fylkesmesterskap i Molde Arena. Utøvere fra hele fylket var med, og arrangørklubben ble nest beste klubb i mesterskapet med ti gull, seks sølv og sju bronse. Ålesund ble hakket for sterk med tolv gull, åtte sølv og seks bronse.

– Molde Arena er virkelig blitt et flott anlegg og fungerte godt under arrangementet, sier styreleder i Molde TKB Torgeir Haukebø.

Arrangerer NM

Samme hall er arena når klubben arrangerer norgesmesterskap 4.-5. november. Da vil over 600 utøvere være med på over 1000 kamper i Molde Arena, og skape skikkelig taekwondo-fest i Molde.

– Dette ble en god oppkjøring nå mot NM. Det er et stort arrangement som man kanskje ikke skulle tro at vår klubb er stor nok til å arrangere. Men med god hjelp av våre sponsorer har dette latt seg gjøre, sier Haukebø.

Taekwondo-søsken

Søsknene Tanja Brokstad (43) og Mike Antonsen startet begge å trene taekwondo i 1988. Etter mange års pause har de nå kommet tilbake og trent i flere år. Begge har sort belte 1. dan. Dette var Mikes første mesterskap i voksen alder.

– Mesterskapet var spennende og gøy å være med på. Det er en hyggelig ramme rundt det hele, og en treffer gamle kjente og møter nye venner. Jeg er allerede påmeldt NM, sier han.

Tanja har kommet tilbake etter en alvorlig bilulykke med nakkeskade

– Taekwondo er en flott idrett som alle kan utøve uansett alder eller funksjonsevne. Man må bare lytte til kroppen og stå over de mest ekstreme øvelsene. Det å delta i fylkesmesterskapet i helga var spennende, utfordrende og gøy, sier Tanja som ikke vet om hun skal være med i NM om noen uker.

Tanja Brokstad og Mike Antonsen deltok i helgas fylkesmesterskap. Foto: Privat