Molde 2 møtter tabellnabo Verdal på Aker stadion klokka 14.30. Trener Daniel Berg Hestad stilte med et ungt mannskap siden eliteseriespillerne har frihelg i landslagspausen og forbereder seg til treningskampen borte mot Djurgården tirsdag. Vegard Forren var derimot med for andrelaget. Midtstopperen er på vei tilbake etter en antydning til strekk som han pådro seg borte mot Stabæk. Sonni Nattestad og Ibrahima Wadji er på benken.

Molde lå på tredjeplass på tabellen før dagens kamp, bak Stjørdals-Blink og Kolstad, men Verdal hadde samme poengsum. Også Træff, som møter Strindheim hjemme klokka 16, har 28 poeng etter 18 serierunder.

Molde tapte 0-2 borte mot bunnlaget Orkla forrige helg og trengte en hjemmeseier for å holde unna for de andre lagene som kjemper bak topplagene.

Molde stilte følgende startoppstilling: Jonatan Strand Byttingsvik - Elias Edison Mordal, Emil Varhaugvik Breivik, Thor-Olav Moe, Vegard Forren, Hermann Bolsønes Svendsen, Christian Dahl, Tobias Hestad, Simen Bakkemyr Hagbø, Sivert Stenseth Gussiås, Magnus Langset.

Innbytterbenken: Erik Dyrseth Iversen, Mikael Wenaas, Henrik Frisvold Jenset, Sonni Ragnar Nattestad, Ibrahima Wadji, Ole Sebastian Sundgot, Lars Josef Ranheim.

1 minutt: Verdal går rett i angrep. Vegard Forren får en dyrt i ryggen og spissen header like over.

Hjemmelaget har skapt lite de første ti minuttene og har ikke truffet mål. Sliter litt med å finne rytmen i det offensive spillet. Nærmest har Magnus Langset vært på en vanskelig avslutning som gikk langt utenfor.

15 minutter: Stor trippelsjanse for Molde etter frispark fra Tobias Hestad. Christian Dahl skyter i keeper, Langset slår returen i keeper fra død vinkel og Emil Brevik header i tverrligger.

20 minutter: 1-0 til Molde! Simen Bakkemyr slår er perfekt innoverskrudd frispark som Thor-Olav Moe stusser vakkert videre i lengste hjørne.

25 minutter: Verdal kommer til to store sjanser. Først header Erik Skeie like utenfor fra god posisjon. Så sender Damian Aldas et frispark utenfor samme stolpe.

26 minutter: 2-0 til Molde etter. Sivert Stenseth Gussiås drar seg fri på 17 meter og banker ballen i mål via tverrliggeren. Strålende prestasjon av spissen.

30 minutter: Langset jager i bakrommet, men kommer akkurat for seint til å nå ballen når keeper rykker ut. Verdal kontrer og Molde-målvakt Jonatan Byttingsvik avverger en heading.

35 minutter: Vegard Forren underholder publikum med fem frekke finter i eget forsvar mens Verdal-spissene løper i rundinger rundt ham. Avslutter showet med en strøken langpasning.

40 minutt: Gussiås bryter på midtbanen og kontrer på høyresida, men pasninga inn foran mål går en meter bak spisskollega Langset på et fint løp alene mot keeper.

42 minutter: 3-0! Elias Mordal løper fra forsvaret på høyreflanken og finner Langset som enkelt bredsider ballen i mål fra første stolpe. Fint Molde-angrep.

Pause. Fortjent ledelse til Molde 2, men Verdal har også hatt flere gode muligheter til å score på Aker stadion.

46 minutter: To bytter på Molde-laget: Ut Forren og Langset. Inn Nattestad og Wadji.

55 minutter: 4-0! Innbytter Wadji vender opp i feltet og smeller ballen inn i nærmeste hjørne.

57 minutter: 5-0 til Molde! Tobias Hestad drar seg gjennom og sender to forsvarere av gårde med en lekker skuddfinte. Så plasserer han ballen til sidenforbkeeper med venstrefoten.

58 minutter: 6-0! Hestad fortsetter showet på Aker stadion. Han leker seg med Verdal-spillerne og avslutter med å klippe inn sitt andre mål på to minutter!

63 minutter: Dobbeltbytte Molde. Ut Bakkemyr og Dahl. Inn Wenaas og Ranheim.

67 minutter: 6-1. Også trøstemålet til Verdal er av det spektakulære slaget. Adrian Krysian skrur ballen nydelig i vinkelen fra skrått hold.

69 minutter: Mål! Nå skjer det mye på Aker stadion. Innbytter Lars Josef Ranheim spilles fri og setter 7-1 kontrollert i mål helt ute ved stolpen.

73 minutter: Nytt Molde-bytte. Ut Hestad. Inn Henrik Frisvold Jenset.

84 minutter: Innbytter Mikkel Wenaas får en stor sjanse fra kloss hold. Prøver å plassere ballen, men treffer ikke godt nok og keeper redder.

85 minutter: Utrolig at Verdal ikke scorer. Tre avslutninger fra fem meter blir blokkert av keeper, forsvarere og stolpen.

Slutt på Aker stadion. Molde vinner overbevisende 7-1 etter periodevis strålende angrepsspill og mange flotte scoringer.