Da er det klart for avspark mellom Molde 2 og Tillerbyen fra Trondheim. Molde 2 er på fjerdeplass med 25 poeng før denne kampen. Tillerbyen ligger på niendeplass med 21 poeng.

Molde 2 mønstrer i dag følgende mannskap:

Mathias Eriksen Ranmark - Elias Mordal, Emil Varhaugvik Breivik, Joona Toivio, Thor-Olav Moe, Henrik Frisvold Jenset - Fredrik Aursnes, Hermann Bolsønes Svendsen, Tobias Hammer Svendsen - Sivert Stenseth Gussiås, Eman Markovic

3 min: Spillet bølger fram og tilbake i starten på Aker Stadion

9 min: Stor sjanse til Molde 2 med Eman Markovic, men alene med keeper går skuddet midt på mål.

10 min: Stor sjanse til Molde 2 etter gode driblinger og innlegg fra Markovic.

Det er verdt å merke seg at Tillerbyens nummer 18, Asgeir Volden Snekvik, sammen med Vegard Forren slo Molde ut av cupen med Kil/Hemne i 2007.

13 min: Spillet bølger fram og tilbake, nestensjanser til begge lag. Fortsatt 0-0.

15 min: Bedre periode for Tillerbyen nå, men de kommer ikke til de store sjansene.

17 min: MÅL! 1-0 til Molde 2. Fredrik Aursnes forserer fint med ballen og slår en perfekt stikker til Markovic. Han sender en suser i krysset fra rundt 14 meter!

24 min: Molde 2 med et brukbart grep på kampen nå.

26 min: Tobias Hammer Svendsen ligger nede og får medisinsk behandling. Vi får håpe det ikke er noe alvorlig for stortalentet.

29 min: Tobias Hammer Svendsen må bytte, inn kommer Christian Dahl.

33 min: Spillet bølger fram og tilbake.

34 min: Brukbart langskudd fra Fredrik Aursnes.

Tillerbyen bruker god tid på dødballer, uten at det har blitt veldig farlige muligheter av det enda.

38 min: Fin kontring av Molde 2, Christian Dahls skudd blir reddet av keeper.

42 min: Mye fint spill av Moldes unggutter i denne perioden, men de største sjansene uteblir.

Pause på stillinga 1-0 til Molde 2. Greit resultat etter spillet i første omgang.

2. omgang

46 min: Ingen bytter hos Molde 2 i pausa.

49 min: Frispark til Tillerbyen, 25 meter fra mål. Asgeir Volden Snekvik skyter like utenfor.

50 min: Fredrik Aursnes med lurt innleggsfrispark, Markovic med skudd som blir blokkert fra 10 meter.

52 min: MÅL! 2-0. Molde kontrer fint, Aursnes til Markovic til Sivert Stenseth Gussiås. Han setter den forbi keeper med et lurt skudd i hjørnet!

55 min: MÅL! Og så står det 2-1. Magnus Bjerke med et vakkert langskudd i lengste kryss for Tillerbyen.

60 min: Mer fart og trøkk i kampen etter reduseringa.

61 min: Brukbar sjanse til Eman Markovic etter fine driblinger. Skuddet går rett på keeper.

63 min: Stor sjanse til Tillerbyen. Magnus Bjerke skyter himmelhøgt over fra 10 meter.

64 min: Dobbeltbytte Molde 2. Ut går Elias Mordal og Henrik Frisvold Jenset, inn kommer Lars Josef Ranheim og Simen Bakkemyr Hagbø.

67 min: MÅL! 3-1. Christian Dahl setter inn returen etter et flott innlegg. Viktig scoring.

71 min: Stor sjanse til Sivert Stenseth Gussiås. Etter en flott gjennombruddspasning skyter han hardt like utenfor.

74 min: Molde har god kontroll nå. Skaper sjanse etter sjanse.

78 min: Tillerbyen virker slitne, Molde 2 med mye bra spill.

78 min: MÅL! Sivert Stenseth Gussiås kommer helt alene med keeper og setter inn 4-1 til Molde 2.

84 min: Brukbar sjanse til Tillerbyen etter langskudd.

84 min: Bytte Molde 2. Fredrik Aursnes bytter med Mikael Wenaas.

87 min: Bytte Molde 2. Ut går Emil Varhaugvik Breivik. Inn kommer Thomas Gjendem Nerland.

90 min: Slutt, 4-1 til Molde 2.