(Herd – Molde 0-3) Seieren betyr at MFK-laget fortsatt er ubeseiret i årets 2. divisjonsserie og har fem poengs forsprang til tabelltoer Fortuna når åtte serierunder gjenstår.

To for toppscoreren

Julie Belden Rasmussen er lagets toppscorer, og hun scoret de to første målene også mot hjemmelaget Herd på Moa Amfi i Ålesund. Det første kom på overtid i første omgang, 2-0 kom åtte minutter ut i andre omgang. Emma Stølen Godø fastsatte resultatet til 3-0 ti minutter seinere.

- Alle tre målene kom på dødballsituasjoner, de to første etter hjørnespark og det tredje på et langt frispark som traff tverrliggeren først, forteller MFK-trener Jørund Svendsli.

- Vi var vel nærmere fire og fem scoringer enn Herd var redusering. Vi sleit litt i første omgang, men andre omgang var solid.

Hjemmekamp lørdag

Kommende lørdag skal MFK-damene spille hjemmekamp mot Orkanger, som slo Sunndal 3-2 onsdag og som ligger på sjuendeplass på tabellen.

Kampfakta:

Herd – Molde 0-3 (0-1). 2. divisjon fotball kvinner. AMFI Moa Stadion. Mål: 0-1 Julie Belden Rasmussen (45), 0-2 Belden Rasmussen (53), 0-3 Emma Stølen Godø (63). MFKs lag: Silje Melsæther – Iselin Bjerkeli Krohn, Kaja T. Kristiansen, Kristine Furø, Mia Merlid – Emma Stølen Godø, Fride Heggdal Stølen, Andrine Schøn Outzen – Malene Husøy, Julie Belden Rasmussen, Hanna Tveit Lyche. Innbyttere som ble benyttet: Sandra Rød Ask, Hanne H. Sætervik, Ingrid Hestad, Sandra Vik, Hanne M. Slettebak, Kristin S. Sporsheim. Dommer: Steinar Hjelle, Sunnylven.