Vestnes Varfjell og Sandnessjøen IL greide ikke å score i ordinær tid i kampen som ble sendt direkte på Sportskanalen onsdag kveld. Noen minutter ut i ekstraomgangene avgjorde lagets stjerne David Sissoko kampen. Siden reglene tilsier at kampene avgjøres på golden goal, ble det også kampens siste spark på ballen. Neste kamp er alt torsdag kl 08 mot KFUM.

Vestnes Varfjell har har holdt buret rent i gruppespillet. Først vant de 5-0 mot Kløfta søndag, før de vant 1-0 både mot Biri IL og Lia IL henholdsvis på mandag og tirsdag.

Vant 4-0 på TV

Moldes G14-lag møtte sunnmørslaget Ellingsøy i 32-delsfinale i Norway Cup onsdag ettermiddag. 4-0-seieren ble sendt direkte på TV.

Molde tok ledelsen tidlig og hadde god kontroll på kampen. Bare minutter senere ble ledelsen økt til 2-0. Og det skulle bli både 3-0 og 4-0 før Molde var fornøyd.

MFK har ikke sluppet inn mål så langt i turneringa, på veien til A-sluttspillet ble det 2-0 over Bagn, 6-0 over Ellingsrud og 6-0 over Ulfstind. Også Ellingsøy vant alle sine tre innledningskamper.

I vår oversikt over de lokale lagene tirsdag kveld manglet noen lag: Eide og Omegn FK er skal spille B-sluttspill i G18-19 etter én uavgjort og to tap, Måndalens spiller A-sluttspill i G15-16 etter tre strake seirer og det samme er Reinsfjell i G13.

Moldes G14-lag: Bak fra venstre: Leon Juberg Hovland, Mathias Fjørtoft Løvik, Erlend Hopen Hoel, Melvin Thalen Korsnes. Midten fra venstre: Mats Jacobsen, Dawid Bugaj, Jesper Skuseth Myklebust, Nikolai Skuseth, Vetle Røsok, Johan Haanæs og trener Magnus Ellevold Strand. Foran fra venstre: Dino Okanovic, Jo Sunde, Samuel Aleksandersen, Johannes Valle og Odin Bellingmo. Trener Jonas Hoem var ikke tilstede da bildet ble tatt.