Eirik Haugan har trent med Hødd den siste tida i påvente av at overgangen til dei blåkvite skulle verte godkjent. Torsdag kom stadfestinga på at Haugan er blitt Hødd-spelar. FOTO: OLE-OTTAR KARLSEN HØGSTAVOLL, Vikebladet

Eirik Haugan har trent med Hødd den siste tida i påvente av at overgangen til dei blåkvite skulle verte godkjent. Torsdag kom stadfestinga på at Haugan er blitt Hødd-spelar. FOTO: OLE-OTTAR KARLSEN HØGSTAVOLL, Vikebladet

Haugan er klar for Hødd

Frå fransk storklubb til Høddvoll.

( Vikebladet: ) Som Vikebladet Vestposten skreiv før helga  var det berre formalitetar som stod att før Eirik Haugan offisielt var klar for Hødd. No har desse kome på plass, og Haugan er registrert som Hødd-spelar av Norges Fotballforbund.

Hødd hadde i utgangspunktet håpa å få forsvarsspelaren klar allereie til 4.-divisjonskampen mot Hareid tysdag, men klubben fekk ikkje dispensasjonssøknaden godkjent i tide.

Haugan var likevel med på Hødd-treninga tysdag, og dagleg leiar Kari Mette Sundgot sa då at ho rekna med at overgangen ville gå i orden innan kort tid. No er det formelle i orden, og då spørs det om 19-åringen kan vere aktuell allereie mot serieleiar Nardo komande laurdag.

Eirik Haugan har spelt to cupkampar for Molde FK, men i 2015 signerte han ei treårskontrakt med den franske storklubben Marseille. Den kontrakten vart terminert i vår etter at Haugan ikkje lukkast i å finne seg ein ny klubb før overgangsvindauget stengte. 19-åreingen har spelt 40 aldersbestemte landskampar for Norge.

Denne saka var først publisert på Vikebladet.no .

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Sport

Se de tøffe kravene Solskjær stilte før han sa ja til Forren

– Vegard vet veldig godt hva jeg forventer. Og hva jeg ikke tolererer.

Kontrakten er terminert: Magne Hoseth ferdig i Notodden

Veteranen er ferdig i 2.-divisjonsklubben Notodden. Det har klubben bekreftet.

– Molde vil kjøpe svensk seriemester

Dette kan være Knut Olav Rindarøys erstatter på venstrebacken.

Se de tøffe kravene Solskjær stilte før han sa ja til Forren

– Vegard vet veldig godt hva jeg forventer. Og hva jeg ikke tolererer.

NOV med underskudd på hele fire milliarder

Oljesørvisselskapet ble kraftig rammet av oljenedturen.