Tomrefjord-Elnesvågen 6-0 (2-0): Etter en litt famlende åpning på kampen kom Tomrefjord skikkelig i gang og slo Elnesvågen hele 6-0 på Tomrefjord stadion i strålende vårvær fredag kveld. For Elnesvågen ble det en ny nedtur, etter to serieomganger står de med null poeng, null mål og 17 baklengs.

Det første kvarteret hang Elnesvågen godt med i kampen. Spillet vekslet fram og tilbake, og etter 15 minutter var gjestene nær ved å ta ledelsen da ballen smalt i tverrliggeren bak TIL-keeper Eirik Taklo. Seks minutter seinere kom Tomrefjords første mål, Thomas Brastad scoret etter corner. Høyrevingen Kim Andre Krogsæter skapte mange farlige sjanser gjennom sine presise innlegg, og like før pause headet Ken Robin Hildre inn dagens andre mål.

Etter fire minutter av andre omgang fikk Elnesvågen en gylden sjanse til å redusere og komme inn i kampen igjen. Keeper Eirik Taklo felte en motspiller innenfor 16-meteren, dommer Modolf Holm pekte på straffemerket. Men Eirik Taklo gjorde det godt igjen gjennom et tigersprang og reddet straffen. Like etterpå var Ken Robin Hildre frampå og laget 3-0. Da gikk lufta ut av Elnesvågen, Erlend Søberg la på til 4-0 kort tid etterpå før Håvard Taklo scoret nummer 5. I sluttminuttene fikk Tomrefjord straffe, Erlend Søberg bommet ikke, og plasserte ballen sikkert bak Elnesvågen-keeper Ole Martin Varhol, som fikk en travel kvelds og gjorde en solid innsats.

Dommertrioen gjorde jobben på en god måte i en fairspilt kamp.

Begge lagene tapte i serieåpningen, men etter seieren fredag har Tomrefjord pluss i måloversikten. For det ferske Elnesvågen-laget blir det en krevende sesong.