MARBELLA: Moldes juniorlag innledet Spania-oppholdet med et sterkt 1-2-resultat mot et toppet Sevilla-lag tirsdag. Torsdag kveld var Malaga motstander.

– Vi møtte ikke det beste juniorlaget til Malaga. De kniver med nettopp Sevilla om seriemesterskapet i den spanske juniorserien, og sparte sine beste spillere på grunn av kampprogrammet der. De stilte med tre-fire førstelagsspillere, mens resten var yngre gutter, sier trener Thomas Mork til Rbnett.

Han understreker at prestasjonen til MFK-spillerne var god selv om motstanden ikke var like god som ventet.

- Vi var jevnt over litt større og tøffere i duellene. Vi presset høyt og fikk betalt for det, sier Mork, som framhever Tobias Hestads innsats i første omgang.

- Tobias var bra den omgangen han spilte, han hadde mange gode involveringer. Samtlige spillere gjorde en god figur, men vi falt et hakk i prestasjonene i andre omgang. Vi byttet hele laget bortsett fra keeper Erik Iversen i pausen, sier Mork.

Tobias Hestad, Erik Rotlid, Adnan Dudic og Lars Josef Ranheim sørget for 4-0-ledelse etter 45 minutter. Eman Markovic scoret to og Ola Husby ett i andre omgang. Malaga reduserte en gang.

- Dette ble en litt annen kamp enn vi hadde sett for oss, men det var uansett en positiv opplevelse. Mot Sevilla fikk vi veldig sterk motstand, og det var gull verdt. Totalt sett har vi hatt et meget bra opphold, sier Thomas Mork.

Juniortroppen reiser hjem til Molde lørdag.