– Iver og Bård Inge Pettersen er lagets sterkeste spillere. De har en enorm styrke og rekkevidde og greier svært ofte å bryte opp solide forsvar. Begge er gode målscorere, men ofte gir deres angrep også åpninger som resten av moldespillerne utnytter til å score. I Europaligaen gis det spillerpoeng for mål og målgivende pasninger, og de to backene høstet mange poeng også i helga, sier Mattis Mikkelsen i Molde UV-klubb.

Skandinaviske motstandere

Motstandere i Wien var norske Akkaren, svenske Polisen og danske Flipper, som etter første runde delte førsteplassen i gruppa med Molde. I tillegg til Jørgen Ulvestad manglet både Mattias Barsten (sjuk) og Jasmin Dervišević som sonet kampstraff fra forrige runde.

Likevel ble det tre strake seirer. Åpningskampen lørdag var mot Akkaren. Oslo-laget har flere tidligere Molde-spillere og lagene kjenner hverandre godt. Men Molde festet grepet tidlig og Akkaren raknet fullstendig. Til slutt sto det hele 18-1.

Tøff kamp mot dansk lag

Før Moldes siste kamp mot Flipper hadde begge lagene vunnet alle sine kamper så langt i sesongen. Molde hadde bedre målforskjell. Møtet med  de fysisk sterkere danskene ble også en tøffere oppgave enn vanlig for seiersvante Molde-spillere. Bård Inge Pettersen ga Molde ledelsen med en enkeltmannsprestasjon etter fem minutter og det resultatet sto seg til pause. Danskene var nær utligning,  men det var Moldes spillende trener Øyvind Nyhus som satte inn det andre målet i kampen. Keeper Jon Reidar Heggdal ble utvist, men likevel la Mattis Wahlby på til 3-0. Pettersen satte punktum med 4-0

Disse spilte for Molde i helga: Målvakter: Jon Reidar Heggdal,  Jakob Larhammer, Marius Skåre og Even Bjørnerem, Backer: Iver Bjørnerem,  Bård Inge Pettersen,  Mattis Wahlby og Mattis Mikkelsen. Spisser: Øyvind Nyhus,  Geir Magne Strand, Njål Nordal,  Øystein Skarholm og  Leif Søvik.