(Viking - MHK Elite 23–25)

Molde HK Elite hadde vunnet sju kamper på rad i 1. divisjon før de måtte nøye seg med uavgjort og ett poeng mot Aker for ei drøy uke siden. Søndag plukket imidlertid Molde med seg en ny topoenger borte mot Viking TIF i Bergen.

God åpning

Bortelaget tok føringen umiddelbart og gikk raskt opp i ledelsen. Da 13 minutter var spilt sørget linjespiller Ivana Gakidova for 7-3-ledelse til MHK.

Molde beholdt ledelsen inn mot pause, og etter 30 minutter sto det 14-10 i favør MHK.

Etter hvilen hentet Viking inn MHKs ledelse på seks minutter. Lagene fulgte hverandre tett, og fem minutter før slutt var stillingen 22-22. MHK satte inn ti mål, men Viking reduserte til 23-24 halvminuttet før slutt. Molde holdt imidlertid unna i sluttsekundene, og Anca Stoica satte inn kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 23-25.

Toppkamp i Idrettens Hus

Moldes målscorere: Mona Obaidli 9, Sherin Obaidli 4, Ivana Gakidova 1, Vilde Nerås 2, Kristina Logvin 5, Hanne Nilsen Morlandstø 2, Ragnhild Valle Dahl 1, Anca Stoica 1.

Førstkommende søndag spiller MHK Elite sin andre hjemmekamp for året. Da kommer opprykksrival Fjellhammer.