Vestnes Varfjell berget lørdag fortsatt plass i 4. divisjon avdeling Nordmøre og Romsdal, etetr at kampen mot Malmefjorden endte 4 - 1.

Elling Olafsen har hovedæren for det - han ordnet et ekte hat trick i 2. omgang og satte inn tre mål. Klissvåte spillere og publikum på rundt 50 kunne slippe jubelen løs på Vestnes stadion etter en spennende, men på ingen måte velspilt kamp.

Dette var andre kampen i sluttspillet om plass i 4. divisjon neste år mellom Vestnes Varfjell og Malmefjorden/Ekko/Aureosen. Fræna-laget hadde ett mål å gå på fra den første kampen tidligere i uka, og det begynte også svært bra for bortelaget lørdag, da de tok ledelsen etter bare sju minutter. Vestnes Varfjell virket både usikre og tafatte det første kvarteret. Etter 22 minutter utlignet Trond Klokseth, men  Vestnes-laget måtte ha ett mål til for å sikre plassen.

Malmefjorden kjempet durabelig i forsvar og holdt lenge stand. Så fikk Vestnes Varfjell straffe, til så kraftige protester fra Malmefjorden-keeperen at han ble belønnet med gult kort før straffen gikk i mål. Malmefjorden ga ikke opp, og det var spenning helt til Vestnes Varfjell gikk opp til 3-1. Da var det avgjort, 4-1 kom helt på tampen.

Kampen ble spilt under svært vanskelige forhold. Regnet høljet ned, det var fem grader i lufta. Men ute på banen var det til tider høg temperatur, og dommer Modolf Holm delte ut flere kort. En spiller fra Malmefjorden ble utvist helt på tampen.

For Malmefjorden-Ekko-Aureosen var kampen på Vestnes en skikkelig nedtur. Det hadde vunnet 5. divisjon og var så nær opprykk etter mange år i lavere divisjoner.