Onsdag gjester Molde HK Elite eliteserielaget Sola i NM-kvartfinalen. Hjemmelaget er naturlig nok favoritter, men med bare én seier så langt i eliteserien ligger laget tredje sist i eliteserien. Det gir håp for et MHK-lag i form.

Etter å ha åpnet sesongen med tre strake tap i 1. divisjon, har det blitt like mange seiere på rad på de tre siste seriekampene. I tillegg slo MHK ut et annet eliteserielag - Oppsal - i den forrige cuprunden. Også det på bortebane.

Reprise på fjoråret?

Sola og MHK møttes tre ganger i fjorårssesongen. I eliteserien vant Sola begge oppgjørene, men lagene møttes i samme cuprunde i fjor. Da var det MHK som vant 32-25 hjemme i Idrettens Hus.

Vi følger kampen fra klokka 18 med oppdateringer her: (Bruk CTRL F5 for å oppdatere teksten)

2 min: MHK får straffekast, og Mona Obaidli setter inn kampens første mål. Litt seinere kontrer Sola inn 1-1. Jevn åpning på kampen.

12 min: Molde har åpnet kampen godt. De står godt i forsvar, og er foreløpig tålmodige i angrep. Mona Obaidli banker inn 6-3-ledelse til MHK.

20 min: Molde holder stand, og har fortsatt en brukbar ledelse. I undertall banker Mona Obaidli inn sitt sjette mål for dagen. 10-7 til MHK. Like etter tar Morten Holmen timeout.

26 min: MHK er oppe i 12-7, før Sola reduserer tre ganger. Ragnhild Valle Dahl sørger imidlertid for 13-10-ledelse til Molde.

30 min: Så tar lagene pause. Sola får omgangens siste scoring noen få sekunder før pause, og stillinga er 14-12 til Molde. Bortelaget har imponert mot eliteserielaget, og spesielt Mona Obaidli har hatt en god kamp så langt. Hun har satt inn åtte av MHKs 14 mål så langt.

34 min: Fire minutter ut i den andre omgangen er lagene like langt igjen. Mona Obaidli lager straffekast og får to minutters utvisning. Fra straffemerket setter tidligere landslagsspiller Tonje Nøstvold inn 15-15.

41 min: Genialt av Hanne Frandsen, som ser at målet på den andre er helt åpent i det hun redder et skudd. Den danske målvakta treffer perfekt og setter faktisk ballen i mål. Sekunder seinere sørger Mona Obaidli for 21-17.

46 min: MHK holder fortsatt unna, og nærmer seg sakte men sikkert en seier. På stillinga 22-19 velger Sola-treneren å ta timeout.

52 min: Nå begynner det virkelig å dra seg til, men MHK nekter å gi fra seg ledelsen. Kristina Logvin setter inn 26-22, med åtte minutter igjen å spille.

55 min: Hanne Nilsen Morlandstø setter ballen i mål, men blir avblåst for for mange skritt. I stedet kontrer Sola, og reduserer til 24-26.

57 min: Vanvittig spennende sluttminutter! Hanne Frandsen redder på stillinga 26-25 til MHK.

60 min: Sola tar timeout når åtte sekunder gjenstår. Skal de greie å få inn en utlikning før slutt, eller greier MHK å stå imot?

60 min: Fem sekunder før slutt får Sola inn utlikningen! Etter 60 minutter står det 26-26, og vi må ut i ekstraomganger får å få en vinner.

65 min: Hanne Frandsen står fram nå, og redder skudd på skudd. Etter den første ekstraomgangen har det bare blitt scoret ett mål, og MHK leder 27-26.

68 min: Sola har muligheten til å gå opp i ledelsen, men Frandsen redder straffekast. Dansken redder likesågodt returen også.

70 min: Sola finner luker og avgjør kampen med to kjappe mål. Det så så bra ut for MHK, men det ender til slutt med tomålstap (29-27) i NM-kvartfinalen.