Tidligere denne uka ble det klart at Morten Holmen hadde sagt opp jobben som MHK-trener, kort tid etter at han hadde tatt jobben. Oppsigelsestida varer til 1. desember.

Søndag kunne MHK presentere hvem som tar over roret etter danske Holmen. Det blir svenske Magnus ”Bagarn” Johansson. Det bekrefter klubben i en pressemelding.

46-åringen har trent toppklubber i Sverige og Danmark, samt vært med i trenerteamet rundt det svenske damelandslaget.

”Magnus har lang erfaring som topptrener både i Sverige og Danmark. Han har de egenskapene som skal til for videreføre det arbeidet som Morten Holmen startet i Molde HK Elite. Magnus starter som trener etter nærmere avtale med Molde HK Elite og nåværende trener Morten Holmen”, skriver klubben i pressemeldingen.

– Spennende

Johansson blir MHK-trener ut den inneværende sesongen, med opsjon på en sesong til. Svensken har sett MHK sine siste kamper.

– Jeg har fått god kontakt med klubben. Det har vært tydelige og ambisiøse samtaler. Jeg har sett noen kamper med laget som gjør at jeg syns det blir svært spennende å komme til Molde. Jeg gleder meg til denne utfordringen, sier Johansson i pressemeldingen.