Møter eliteserielaget Oppsal på bortebane.

Molde HK Elite spiller i kveld fjerde runde i NM mot Oppsal.

Oppsal spiller til daglig i eliteserien, og er naturlig nok store favoritter. Molde kom til semifinalen i fjorårets NM, men måtte da gi tapt mot Glassverket.

Rbnett følger kampen her:

5 min: Molde har åpnet svært godt, og leder 4-1 etter at Ivana Gakidova åpnet scoringsballet etter to minutter.

12 min: Kampen har endret fullstendig karakter, og nå er det hjemmelaget Oppsal som kjører på. De leder nå 7-5.

17 min: Molde scorer tre på rappen og snur til 8-7-ledelse, før Oppsal scorer to selv. På stillinga 9-8 til Oppsal velger MHK-trener Morten Holmen å ta time-out.

26 min: Oppsal så ut til å være i ferd med å feste et grep, men Molde nekter å gi seg. Oppsal har økt ledelsen til 14-12, men tar timeout med fire minutter igjen å spille av den første omgangen.

30 min: Oppsal får straffekast i det tida har gått ut, til Morten Holmens store fortvilelse. Malin Aune setter ballen i mål, og lagene tar pause på stillinga 16-14 til hjemmelaget. Omgangen har vært jevn og målrik, og det er i det defensive at MHK må opp et par hakk om de skal ha håp om avansement. Men Molde har vært gode, og kvartfinalehåpet lever fortsatt i beste velgående.

PAUSE

39 min: Oppsal har begynt å heve tempoet, og har fått noen litt for enkle scoringer. Dermed er ledelsen økt til 20-16, selv om avstanden fortsatt er så liten at MHK har brukbare muligheter.

45 min: MHK-målvakt Hanne Frandsen er i ferd med å stenge buret, og har hatt noen svært gode redninger i den andre omgangen. Framover går det også bra for Molde-jentene, og de er likt med Oppsal. Stillinga er 21-21.

51 min: Mona Obaidli sender MHK opp i 23-22-ledelse fra straffemerket. Det er ni minutter igjen å spille, og Morten Holmen velger å ta timeout for å få sagt noen ord til jentene.

53 min: Oppsal tar timeout. Molde har økt ledelsen til 24-22, og nærmer seg å detonere en cupbombe.

60 min: For et drama! Molde vinner kampen 25-24, og er i kvartfinale i NM. Hanne Frandsen sto en fantastisk andre omgang, og hadde et tosifret antall redninger. MHK står med tre tap så langt i eliteserien, så dette smaker nok svært godt for jentene.