Molde tapte søndag kveld sin tredje kamp i serien mot Aker Topphåndball. 174 tilskuere så Molde holde ledelsen igjennom store deler av kampen, men på slutten snudde Aker.

- Stum

- Jeg er stum, sier Obaidli.

Alle målene til Obaidli kom før det var spilt 23 minutter. Etter det satt Aker et frimerke på henne. Da ble banens beste for lite involvert i det offensive spillet. Selv mener Obaidli at det ikke burde være avgjørende.

- Laget er godt nok. Det skal ikke være avgjørende at jeg blir tatt ut av kampen.

Hadde troen

Første omgang begynte jevnt. Lagene fulgte hverandre hele veien, men når Molde scoret 8-7 målet så holdt de på ledelsen til pause. Ved halvspilt kamp stod det 15-12 i favør hjemmelaget.

- Jeg hadde virkelig troen etter første omgangen. Før kampen også. Vi er gode nok til å vinne denne kampen, sier Obaidli.

Etter pause var Aker bedre og de utlignet tidlig etter sidebytte. Med Obaidli ute av kampen klarte de å holde følge og lot aldri Molde spille sitt spill.

- I andre omgang glipper alt. Alle skyter og vi spiller ikke som et lag.

Molde har mange skader og mangler derfor flere spillere. Bare åtte utespillere var med til dagens kamp. Det gjorde at de ikke hadde muligheten til å bytte like mye underveis i kampen.

- Vi er så få, men vi må klare det med dem vi har.

God i cup

På onsdag venter Oppsal i cupens fjerde runde. Oslo-laget har vunnet to av sine fire kamper i toppdivisjonen. Obaidli har fortsatt troen på avansement til kvartfinalen.

- Oppsal er et godt lag, men jeg har troen, jeg, smiler Obaidli.

Mona Obaidli var Moldes beste spiller med syv mål. Hun var svært skuffet over at Aker klarte å snu helt på slutten. Foto: Erik Birkeland