Festen kom til å gå over tre dager. Det hele startet med landskamp i Molde. Deretter ble det møte med Norges kvinnelandslag på Åfarnes stadion på fredag.

Lørdag fortsatte det med fotballkamp. Kvinnelandslaget vant med 10 mål over Kasakhstan, like mange scoringer skulle det bli mellom Langfjorden J. 16 og MFK J. 16. Da fordelt med 9 til Langfjorden etter at MFK åpnet scoringsballet.

Så var det duket for MFKs fotballskole ledet av et team med Knut Hallvard Eikrem i spissen.

Om ikke det var nok ble også den nye kunstgressbanen innviet med gavedryss og hilsener fra ordfører Lars Olav Hustad til fotballpresident Terje Svendsen. Det var en rørt Kjetil Siem som deltok på tilstelningen. Siem var bare ungdomsskolegutt da han stiftet Langfjorden Fotballklubb for 40 år siden. I dag er det en klubb som har markert seg med blant annet seier i Norway Cup.

Det ble også showkamp med gamle landslagsstjerner mot oldboys med et forsterket Langfjorden lag. Da med Bjørn Aandal og Levi Mikalsen i spissen. Og et stjernespekket Norge oldboys med Rune Bratseth, Gunnar Halle, Kjetil Rekdal, Vegard Heggem, Steinar Nilsen, Jan Gunnar Solli og Thore Andre Krystad i mål, for å nevne noen. Dommer var selveste Svein-Erik Edvardsen, så her var alt på stell.

For å si som sant var, var det en del som ikke hadde spilt fotball på en stund. Resultet til full tid ble 2-2, men etter straffespark ble det seier til Norge oldboys.