Sola skinner, MFK vinner! Det var gjennomgangsmelodien på ferja til Vestnes. Flere hundre blåhvite har siktet seg inn mot Color Line stadion. Reidar Sandblåst i Tornekrattet ser for seg en blå vegg.

- MFK trenger maksimalt støtte, og det skal laget få. Hver kamp blir som en cupfinale framover, vi skal kvalifisere oss for Eurooa neste år. Da må sunnmøringene beseires nok en gang, sier sandblåst, som håper på rundt 800 på MFKs tribuneseksjon.

Jostein Nerland og Rune Talseth Aspås tror de oransje er litt høg på pæra etter to sjeldne seiere på rad. Samtidig har ikke akkurat MFK vært skremmende gode.

- Vi er her når vi ligger og vi er her når vi står. Dette snur. Vi husker ikke sist vi tapte en seriekamp mot AaFK. Cupfinalen teller ikke. Vi vinner i dag også, fordi Molde har et bedre lag. Sunnmøringene har omtrent sluttet å komme til Molde når AaFK spiller på Aker stadion. De er nok lei av å tape. Men i dag har de trua. He he. Vi lukter tre viktige poeng til Solskjær & Co. Dette blir en festlig dag, tror de to.