(Molde 2 – Tynset 7-0)

Agnaldo og Pape Pate Diouf holdt lekestue på Aker stadion.

Molde 2 har slitt ordentlig i årets 2. divisjon, og hadde før lørdag bare vunnet en kamp denne sesongen. Mot bunnkollega Tynset skulle det imidlertid løsne skikkelig for de blå på Aker stadion lørdag.

Anført av førstelagsspillerne Agnaldo (to mål) og Pape Pate Diouf (tre mål) regelrett lekte hjemmelaget seg til seier, og stoppet ikke før de hadde satt sju baller i nettet bak Tynsets sisteskanse.

Doblet antall hjemmemål

Det er like mange mål laget har scoret på Aker stadion i de seks første hjemmekampene til sammen denne sesongen.

– Det er liten tvil om at dette var årsbeste. Vi fikk virkelig ketchupeffekten utpå her og traff på det aller meste. Agnaldo og Pape var med oss hundre prosent, og det fikk vi betalt for. Begge hadde flotte langskudd med ”feil” fot som gikk i mål. Det var som å se Pape i ”gamle dager”, der han curlet ballen i lengste hjørne.  I tillegg blomstret flere andre, og vi fikk spilt på oss selvtillit, forteller trener Daniel Berg Hestad til Rbnett.

Kristian Strande og Erik Rotlid sto i tillegg for ett mål hver.

Gir ikke opp håpet

Strande har spilt de aller fleste kampene for Molde 2 denne sesongen, og bar også kapteinsbindet i lørdagens kamp.

– Det var ekstremt deilig. Det var bare et tidsspørsmål før det løsnet skikkelig for oss. Før kampen i dag var jeg fast bestemt på at i dag skulle det bli seier, sier målscorer Strande til Rbnett etter kampen.

Opp til Brattvåg på trygg grunn er det ni poeng, noe Strande tror Molde 2 kan ta igjen på de elleve resterende kampene.

– Vi er på riktig vei. Vi slet i begynnelsen av sesongen, og fikk en del tap selv om jeg syns vi fortjente bedre enn hva vi fikk av poeng. Vi har ikke gitt opp håpet om å holde oss i divisjonen, så tre poeng i dag hjelper veldig på. Vi har vist at vi kan ta poeng mot hvem som helst i divisjonen, så målet vårt er fortsatt å holde plassen, sier Strande.

Etter å ha tapt åtte av de ni første seriekampene, har Molde 2 så smått begynt å få sving på sakene. Lørdagens seier gjør at laget bare har tapt én kamp på de siste seks kampene. Riktignok har fire av kampene endt uavgjort.