Torsdag avholder Molde Fotballklubb allmøte på Aker stadion klokka 17.00. Møtet er åpent for alle, og kom i stand etter at MFK-supporterne blant annet etterlyste mer åpenhet mellom klubb og fans.

- Svært beklagelig

Tornekrattets leder Svein Erik Jenset forteller til Rbnett at de ytret ønske om å streame møtet på nett, slik at flere også kunne få med seg hva som ble sagt. Det sa imidlertid MFK nei til.

– Jeg kan si så mye som at det er paradoksalt at et møte hvor åpenhet er ett av temaene skal holdes bak «lukkede dører», hvor det også stilles krav til personlig oppmøte. Man vet hvor mange MFK-entusiaster det er som bor litt i avstand fra sentrum i Molde, og det er svært beklagelig at store deler av medlemsmassen nå må forholde seg til annenhåndsinformasjon, skriver Jenset i en SMS til Rbnett onsdag kveld.

– Jeg håper bare det ikke fører til en storm av rykter og usannheter, og at flest mulig stiller opp i morgen, fortsetter han.

Jenset forteller at de allerede hadde et opplegg klart, hvor de skulle stå for alt det praktiske og alle utgifter dekket av Tornekrattet.

Flere fra klubben til stede

MFK-direktør Øystein Neerland begrunner klubbens valg slik i en SMS onsdag kveld:

– Vi er positive til møte med supporterne. Vi ønsker at flest mulig møter opp til møtet på stadion i morgen. Derfor har vi ikke lagt opp til live-sending.

Han kan ellers meddele at han selv, manager Ole Gunnar Solskjær, representant fra styret, en spillerrepresentant og flere vil være til stede på møtet fra MFK.

Allmøtet kom i stand etter en artikkel i Romsdals Budstikke 19. juli. Der ytret blant andre Jenset ønske om et slikt møte, og få dager senere ble det bekreftet at møtet ville finne sted.

– Nå håper vi klubben vil høre på hva vi har og si, og at de er villige til å lytte til innspillene og svare på spørsmålene vi kommer med, sa Jenset til Romsdals Budstikke i forrige uke.