Eman Markovic ble Moldespiller i januar 2015, i dag scoret han det eneste målet i 3. runde i G19-cupen mot Aalesund. Ti minutter før full tid fikk hjemmelaget endelig hull på motstanderforsvaret.

– Det var en vanskelig kamp dette, vi kom til mange sjanser og burde absolutt ha greid å scoret mål før pause, sier Markovic til Rbnett.

Spilte dem lav

Molde var laget som førte hele kampen og til tider ble Aafk G19 spilt svært så lave på banen.

– Vi slet rett og slett med å omsette våre sjanser i mål, det er vanskelig å være konkret og gi en forklaring på hvorfor, men vi var kanskje en smule uheldige, sier han.

For det var nivåforskjell på lagene. Molde var kampen gjennom klart bedre en motstanderen fra Aalesund.

– Ja, vi var et hakk bedre enn Aafk, det er det liten tvil om sier målscoreren.

Demping og skudd

Om sitt eget mål sier Markovic:

– Etter en dødball fikk Ola Ormset Husby ballen på høyresiden, jeg ropte, fikk ballen, dempet den med en berøring og fyrte av skuddet i mål, forteller Markovic som spilte mot Tynset i andredivisjonskampen sist onsdag, men hvilte under gårsdagens 1-1-kamp mot Gjøvik-Lyn.

– Det var faktisk viktig at jeg ikke spilte i går, nå hadde jeg fulle energilagre og var skikkelig forberedt.

– Nå begynner moroa i cupen, nå kommer de gode lagene og selv håper jeg at Rosenborg blir vår neste motstander, sier han.

Nivåforskjellen

Trener Thomas Mork ble selv norgesmester som junior for Molde to år på rad i 1996 og 1997.

– Den tiden de har sammen nå, er unik. Nå opplever de samhold og bygger selvtillit, jeg har snakket en del med dem om hvordan gode opplevelser i cupen virker inn. Dagens kamp viste at det var nivåforskjell på lagene i vår favør. Men når det er sagt, så var kampbildet slik at Ålesund når som helst kunne kontret og scoret mot oss, sier Mork.

Nå skal Molde ut i 8-delsfinale etter sommerferien.