Søndag tapte Molde 2 1-3 borte mot Strindheim i Trondheim. Tapet var lagets sjette strake, og Molde 2 er fortsatt det eneste laget i sin 2. divisjonsavdeling uten poeng.

Strindheim gikk til pause med 2-0-ledelse etter scoringer av Bendik Loe og Amund Vingelen.

Rødt kort

Etter en knapp times spill fikk Eman Markovic se sitt andre gule kort, og dermed rødt. Ifølge hjemmelagets twitterkonto var det filming som gjorde at Markovic fikk marsjordre.

Elias Mordal skapte spenning da han reduserte til 2-1 midtveis i andre omgang, men minuttet før slutt scoret Vingelen sitt andre for dagen. Dermed endte det med 3-1 og hjemmeseier, selv om også hjemmelagets Stian Torgersen fikk rødt kort i sluttminuttene.

Laget

Molde 2s lag: Neydson da Silva – Leo Skiri Østigård (Thor-Olav Moe far 90.), Kristian Strande, Martin Ove Roseth, Kjetil Holand Tøsse – Thompson Ekpe (Hermann Bolsønes Svendsen fra 87.), Ola Ormset Husby – Elias Mordal – Tobias Hammer Svendsen (Adnan Dudic fra 79.), Eman Markovic – Erlend Hustad.